facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Blomsterflärd Leksand

Blomsterflärd Leksand

About

Välkommen in och låt dig inspireras!
Öppettider: Vardagar 9.30-18
Lördagar 9.30-15

Telefon: 0247-130 46
Följ oss gärna på Instagram: @blomsterflard

Story

När jag, Ulrika Wahrenberg, öppnade Blomsterflärd på alla hjärtans dag 2006 det var det en dröm som förverkligades. Jag älskar mitt yrke och har arbetat i branschen i 20 år. Min utbildning fick jag vid Munkagårdsskolan i Tvååker och är glad och stolt över mitt gesällbrev. 2007 fick jag mitt mästarbrev!

I butiken arbetar även fyra andra duktiga, utbildade tjejer samt en hantverkselev från gymnasiet som utbildar sig hos oss. Av de anställda har en gesällbrev och de andra kurser i binderi samt lång erfarenhet av att hjälpa kunderna till rätta. En av dem blev även uttagen till SM i binderi för några år sedan.

Vi är ett glatt gäng som älskar det vi håller på med – vi jobbar med en inspirerande verksamhet. Många påpekar att det är så trevligt och inspirerande att komma in på Blomsterflärd, det föder goda idéer och vi ger alltid det där lilla extra till våra kunder.

Address: Torget 4, 79331 Leksands-Noret, Dalarnas Län, Sweden
Phone: 024713046
City: Leksands-Noret
Zip Code: 79331



related searches:
Similar places near
Wanpen's Thai Food Wanpen's Thai Food 91 meter Fantastisk mat! En stor familj som alla åt olika, barnen var väldigt nöjda över maten...
Öhrns Måleri Öhrns Måleri 658 meter Med lite färg kommer man långt. Med lite färg i händerna på en skicklig målare kommer...
Reviews
Alltid trevligt bemötande, bra service och lätt att ha att göra med. Fantastisk fina produkter både blomster och övrig inredning.
Bra service och stort utbud. Mycket duktiga florister!
Ullrika med personal man känner sig välkommen varje gång man går in i butiken dom ser en
Köper alla mina snittblommor här, så trevlig och hjälpsam personal
Så mycke fint inne här!!!Å trevlig personal
Helt underbar personal och fantastiska blommor och inredning rekommenderar mycket denna butik
Supermysig butik och underbar personal.
Översatt av Google Liten blomsterbutik belägen i centrala Leksand. Trevlig personal....bra utbud. Original Small flower boutique located in central Leksand. Nice staff....good selection.
Comment on this business

to add Blomsterflärd Leksand map to your website;