facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Blomsterlandet

Address: 331 32 Värnamo
Phone: +46370344480
City: Värnamo
Zip Code: 331 32



related searches: Blomsterlandet jobb, Plantagen, Blomsterlandet Uppsala, Blomsterlandet Karlstad, Blomsterlandet potatis, Blomsterlandet öppettider, Blomsterlandet Västerås, Blomsterlandet sveavägen
Reviews
Billigaste just nu mycket bättre priser än konkurrenterna. Mycket folk idag också och soligt ute.
Det är blommor, tror inte att någon tittar på recensionerna för den häe butiken
Köpte idag 6 st ljung för 99 kr. Billigt förståss, men när jag kom hem med dem la jag märke till att dom är spray-färgade med ” ljungfärg”. Såååå dåligt tycker jag!!
Ville beställa en födelsedagsbukett häromdagen men det blir svårt när ingen svarar. Ringde 10 ggr, men fick bara höra "det finns inga lediga säljare, försök igen senare eller kom själv in i butiken". Lite svårt när man bor i en annan del av Sverige. Dåligt!
Alltid mysigt att gå där och titta på fina blommor och handla med sig några hem.
Trevlig service, bra prisbild, vettigt utbud, juste läge, bra parkering...
I vanliga fall brukar det finnas mycket att välja på, men nu var det väldigt utplockat, inte så inspirerande.. Annars hyggliga priser och stort urval, men inte idag!
Här finns ett begränsat utbud av inne och uteblommor och växter beroende på säsong. Personalen är ofta stressad eller borta när man behöver hjälp och skulle därför behöva gå en kurs i service-/kundbemötande ?! I övrigt en vanlig blomsterbutik som numera har en bättre snittavdelning. Även om mer kan önskas då det mest är färdiga buketter. Har trevliga event emellanåt vilka man kan anmäla sig till. Så som kransbindning och julplantering.
Måste bara få säga att Indira på Blomsterlandet är fantastisk! Hon hjälper mig till 100% varje gång jag är och handlar hos er i Värnamo. Där har ni hittat ett guldkorn som är SERVICE-MINDED och VILL hjälpa kunderna! Det här drar ni vinning på och jag hoppas verkligen att ni är RÄDDA om er personal! Även massa + till Lina & Frida som alltid vill hjälpa till!
Här hittar jag alltid blomster till min käresta och så är personalen alltid så glada o proffsiga ;
Comment on this business

to add Blomsterlandet map to your website;