facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Blomstrande Ting

About

Blomstrande Ting

Vi som jobbar på Blomstrande Ting är en sammansvetsad skara av duktiga florister som älskar vårt jobb! Vi trivs och har roligt på arbetet vilket vi tror att våra kunder märker. Vi inspirerar varandra och hjälpe

Story

Vi skickar blommor i hela stor Stockholm. Den 3 augusti 2009 slog portarna upp för att inspirera med ett härligt utbud av blomsterprakt, vackra krukor, inredning, choklad, smycken och många andra vackra ting.

Tanken är att med vår kunskap, vårt engagemang och brinnande intresse för hantverket ge våra kunder god service och visa att bara fantasin sätter gränser för vad en blomma kan uttrycka.

Välkommen till butiken som gör dig bladglad och blomlycklig !



"Vi som jobbar på Blomstrande Ting är en sammansvetsad skara av duktiga florister som älskar vårt jobb! Vi trivs och har roligt på arbetet vilket vi tror att våra kunder märker. Vi inspirerar varandra och hjälper varandra växa varje dag. Med våra olika styrkor och karaktärer kompletterar vi varandra oerhört väl."
Address: Häradsvägen 121, 14172 Segeltorp, Stockholms Län, Sweden
Phone: +4687118900
City: Segeltorp
Zip Code: 14172


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 16:00
Sunday: 11:00 - 16:00


related searches: Erica Blomstrande Ting, Blomstrande Ting kläder, Häradsvägen 121, Interflora, Blombud, Vad skriver man på ett Krya på dig kort, Stående begravningsdekoration, Klädsel
Reviews
Brukade ofta handla på Blomstrande Ting - bor granne. Alltid trevlig personal och väl bemött! Men nu, hade i god tid beställt tre ”studentbuketter” där ju konceptet handlar om att kunna hänga buketten runt halsen på studenten. Buketterna var mikroskopiska, kostade 165:- per styck. När jag frågade expediten om det inte ingick band, nickade hon och började fixa med det. Det var då inte tal om att det skulle kosta ohemult extra, det fick jag veta efterpå av en annan expedit. När jag sa att jag inte hade blivivit informerad kring den extra kostnaden, blev jag bara otrevligt bemött. Bet i det sura äpplet, men har tyvärr för närvarande tappat lusten för att handla där igen.
Mysigt ställe,trevlig personal och kunniga Jag kommer att handla blommor och diverse bara hos de i framtiden. Allting ser lyxigt ut och det är värd
Fruktansvärt opproffosinellt bemötande, trots att butiken gjort fel levererade inte den dagen som var bokad dessutom levererades inte de blomarangemang jag valt på hemsidan, blev inte ens i närheten. Trots att det var ett aktuellt arrangemang för säsongen. Har aldrig haft problem med beställningar tidigare, förstår att det kan fela någon gång, men lägg fasiken inte det på kunden genom att vara otrevlig och dryg. Nä vänder mig någon annanstans i framtiden när jag behöver buda blommor. Fina blommor men otrevligare bemötande har jag sällan skådat.
Mycket trevligt och fint bemötande vid planeringen av min brors urndekoration. Den blev så vacker. Tack
Härlig butik med massor av fina saker! Köpte en bukett till min svärdotter som var fantastisk! Kommer åter. Rekommenderas starkt
Här får man alltid fantastiska buketter och dito bemötande.
Fantastiskt fina blommor till en väninnas begravning "Freja" :-
Trevligt bemötande, kunde ha fått en extra stjärna om varorna haft prislappar istället för att man ska fråga varje gång.
Det är fröjd för ögat att bara gå in i butiken, den har extrem trevlig inredning framförallt personalen är så härliga ,trevlig bemötande samt fullt engagerade med kunderna. De lämnar inget för slumpen när det gäller servicen. Stort utbud som fyller mångas förväntan,önskemål och det finns alltid något trevligt man kan köpa till sin käraste. Klart man blir stammis,kan med glädje rekommendera denna fantastiska stället!!
Så snäll o duktig tjej där som hjälpte mig fixa riktigt fin blombukett, också fina kläder och inredningsgrejer
Comment on this business

to add Blomstrande Ting map to your website;