facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for BM Design Center

BM Design Center

About

BM Design Center är Blekinges största design center inom inredning, konst och musik. I vår butik hittar du det bästa av vad Europa kan erbjuda i modern möbeldesign, med betoning på design och kvalitet.

Story

ÖPPETTIDER LÖRDAG-SÖNDAG 13-18. Välkommen till BM Design Center i Svängsta! I en unik industrihistorisk miljö, en gång hem för världsberömda Svängsta Mattväveri och vid kanten av Mörrumsån finns vi – ett center för inredning, med betoning på design och kvalitet. I vår butik hittar ni det bästa av vad Europa kan erbjuda i modern möbeldesign. Välkommen!



"BM Belysnings Magasinet är tillbaka – denna gång i mycket större bemärkelse!Vi är Blekinges största designcenter och här hittar ni massor av möbeldesign, konst och inredning från de vassaste designvarumärkena i Europa.I sommar bjuder vi dessutom på musik- och sommarnöjen, välkommen till oss!"
Address: Nissavägen 7, Svängsta
Phone: 0705-45 11 10
City: Svängsta



related searches: BM Design konsert 2023, BM Design biljetter, Sommar i Svängsta 2023, BM Design facebook, Dansk afton Svängsta
Reviews
Så skön stämning på konsertkväll med Arvingarna. Ordning och reda, bra med mat och dryck. Många toaletter osv osv
Fineste opera kväll, kommer igen nästa sommer. Design Center altid fantastisk att besöka.
Var på Sommar i Svängsta med Rickard Söderberg, Marianne Mörk, m.fl. en fantastisk föreställning och trevlig kväll.
Om man gillar interiördesign och har vägarna förbi så stannar man här och får möjligheten att se och handla vackra saker. Tex jubileumsutgåvan av Jetson nytillverkad fröjd för ögat. Bord i Ek och Sten allt tidlöst och vackert.
Vilken fantastisk butik! Så mycket vackra möbler i en miljö som inspirerar. Servicen är utöver det vanliga, likaså alla goda råd och inredningstips Alice bidrar med. Min favoritbutik!
Toppklass på det bästa och finaste man kan köpa till sitt hem. Det finns även ett stort sortiment på fina presenter.
En mycket trevlig affär. Mycket vackra möbler och saker. Ett upplevelse besök.
Tack så mycket för en trevlig kväll gör gärna om det igen
Härligt med opera, och sån underbar confersier Marianne Mörk och så narturlig som hon är .
Vacker plats. Ikväll julshow med ägaren Sven Melander med gäster. Mycket trevligt. I shopen snygg och modern design, ganska dyrt men fin affär att hitta presenter i.
Comment on this business

to add BM Design Center map to your website;