facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Böda Beach Club

Böda Beach Club
"Restaurangen på strandenPå Böda Beach Club erbjuds luncher, after beach, barnbuffé och à la carte av hög kvalitet. Under dagtid kan du även besöka vårt poolcafé i direkt anslutning till poolområdet. Vill du inte missa en minut på stranden erbjuds enklare take away-menyer från "Krabban" som ligger precis bredvid vår Beach Club. Flera eftermiddagar i veckan har du chans att sjunga med och dansa loss på after beachen"
Address: Böda Sands allé 11, 38075 Byxelkrok, Kalmar Län, Sweden
Phone: 048522266
City: Byxelkrok
Zip Code: 38075


Opening Hours

Monday: 12:00 - 21:00
Tuesday: 12:00 - 21:00
Wednesday: 12:00 - 21:00
Thursday: 12:00 - 21:00
Friday: 12:00 - 21:00
Saturday: 12:00 - 21:00
Sunday: 12:00 - 17:00


related searches: Böda beach club menu
Similar places near
Lyckesand Lyckesand 1 km Toppenställe, inget geschäft ,bara enkel gratis nära bad parkering,perfekt badstrand,...
Destination Byxelkrok Destination Byxelkrok 5 km Underbart ställe i naturen. Var ca 40 husbilar när vi var här. 100kr natten är billig...
Kvarngården Kvarngården 5 km Jättegod mat och frukost. Suverän service från personalen postitiva och trevliga. Bo...
Tokenäs Udde Tokenäs Udde 6 km Mycket bra pris, mycket trevlig chef. Vacker campingplats med utsikt över Östersjön. ...
Marinan Bar & Kök Byxelkrok Marinan Bar & Kök Byxelkrok 6 km Fantastiskt god abborre. Trevlig personal. Fint läge vid havet.
Hamnpuben Hamnpuben 7 km God mat och härligt läge med utsikt över vattnet och solnedgången. Mycket folk, hade ...
Ölland / Beerland Ölland / Beerland 7 km Pizza, Beer, and wholesome entertainment ;-)
Björnnabben Björnnabben 10 km
Reviews
Helt suverän resturang och bar! Vacker utsikt, personalen var jättetrevlig, tillmötesgående och riktiga problemlösare! Sista kvällen på campingen var restaurangen fullsatt men trots det trollade den fantastiska hovmästaren fram ett bord åt mig och sambon! Enda minuset - Bartendern får jobba lite på sin whiskey sour, tror han glömde såväl sockerlagen som citronen, den var inte supergod med andra ord då den mest smakade vattenutspedd krämig tullamore med angostura men övriga drinkar var väldigt goda! Maten och dessert var helt suverän! Jättegott verkligen! Vi kommer tillbaka vid nästa besök! Vegetariska alternativ: Fanns flera vegetariska alternativ Barnvänlighet: Barnbuffe med flera olika alternativ på rätter Tillgänglighet för rullstol: Ramp fanns tillgänglig upp till resturangen! Specialkost: Väl utmärkt i menyn vad rätterna innehöll och personalen var lösningsorienterade för att ordna det bästa åt kunden!
Hat varit där två gånger nu till olika tidspunkt. Himla bra mat, du behöver inte beställa extra efter du är klart för att du blir mätt om du äter här. Der var även lite för mycket för mig, även pappa hade problem med att äta allt. Jag rekommenderar BBC Burgare lite hot men inte för mycket. Dryck serveras med isbitar För tre personer blev det ~800kr. Burgare kostar ~250kr der låter kanske lite dyrt men jag lovar att du blir mätt Nu till service. Båda gånger jag har varit där hade jag en ung server som var jätte snäll och hade en positiv utstrålning. Även de andra var jätte snäll och frågade oss några gånger om allt var bra med maten. 10/10! Och visst ett stor plus är location. Du sitter ju bredvid vita stranden och kan titta på havet. Barnvänlighet: Exakt bredvid kann barn lekar på stranden. Du kan ser de på grund av glass vägg.
Thea på BBC var FANTASTISK! Vilken service! Vi bad om sourcream chips men det fanns tyvärr inte, men istället för det så fick vi grillchips. Vilken stjärna hon är! Inte många som skulle ge samma service som hon gav!!!! Fem stjärnor till henne!!!Mat: 5/5
Det va mysigt och personal var underbar vi har en favorit som heter Emma som jobbar bra är mamma till 4 barn som vi älskar och hon är underbar maten va god och fantastiskt. Tillgänglighet för rullstol: Dom har en ramp för båda barnvagn och rullstol
Andra gången vi äter här denna veckan. Världsklass. Extra tumme upp till servitrisen MollyMat: 5/5
Väl värt ett besök! Magisk utsikt, trevlig service och maten var riktigt bra. Lite snålt med räkor på Caesarsallad med räkor, men ungen blev mätt ändå Entrecôten var riktigt stor och perfekt medium rare. Bön/tomat-mojset var väl sådär gott, men vem bryr sig om sånt när det finns kött, smör och sötpotatispompa?! Röding med risotto var en glad överraskning, härligt med vällagad fisk. Förrätten med plockmat passade bra för tre. Men varför ärtskott på varenda rätt?!
Väldigt lite mat i de portionerna iförhållande till pris. Det är ju en Camping restaurang inte en lyxkrog. Smakade dock bra.
En helrörig och stressig upplevelse. Halva sällskapet fick både förrätt och huvudrätt på en och samma gång vilket resulterade i att de fick äta sin huvudrätt kall. Ingen hitt på en angusburgare Andra halvan fick inte alls sin huvudrätt utan fick uppmana servicen om beställningen och då uppmärksammades det att beställningen annulerats? 20 min efter att övriga avslutat sina måltider inkom två torra fläskfilér. Även en oerhört tråkig smakupplevelse på ryggbiffen som helt och hållet var okryddad. Barnbuffens pommes innehöll blöta trötta pommes som varmhållits i stängda kantiner, något som vilken hobby kock som helst begriper dödar allt ungsrostat eller friteterat. Kvällen avslutades med ett paradfel på kaffekarlsondrinken som serverades med pappsugrör som var upplösta i den varma drinken vid servering. Hela upplevelsen kändes amatörmässig och nonchalant och verkligen inte värd priset.
Maten var undermålig relativt priset. Buffén för barnen var dålig.Mat: 1/5
Perfekt service och härligt bemötande. Supergod och väldigt fint upplagt.Mat: 5/5
Comment on this business

to add Böda Beach Club map to your website;