facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Boda Borg

"Boda Borg Sävsjö, ett äventyr för ALLA!Mitt i de småländska skogarna ligger Boda Borg Sävsjö. Ett hus med 60 tal utmanande rum som väntar på att bli lösta.Samla företaget, kompisgänget, familjen, ungdomsgruppen eller föreningen och upplev Boda Borg tillsammnas.Kombinera ditt besök med tävling, mat, logi eller konferans.Vi har många paketlösningar eller sätter vi ihop ett paket till era önskemål.Välkomna!"
Address: Runstigen , Sävsjö 576 35, F, SE
Phone: +46 382 675 50
City: Sävsjö
Zip Code: 576 35



related searches: Boda Borg Zürich, Boda Borg price, Boda Borg Malden, Boda Borg waiver, Boda Borg locations, Boda Borg rooms, Boda Borg Alcatraz, Boda Borg escape room
Reviews
Okey äventyrslekplats för både unga och gamla. 17 questar att pyssla med och varje quest har flera rum att klara. 3 olika svårigheter att välja fritt mellan. Både mental och fysisk problemlösning krävs. Finns café, toaletter och helt okey tacobuffe till lunch. Skåp finns oxå för att låsa in sina värdesaker
Ett variationsrikt äventyr med många roliga upplevelser! En smarrig Taco-buffé mitt på dagen satt heller inte helt fel... Jättekul och väl värt flera besök!
Riktigt kul, man får jobba med både kroppen och hjärnan. En heldag med mat var inte alls dyrt och dagen gick så fort att man knappt hängde med. Tänk om all träning var lika kul. Det enda jag saknade var en liten förklaring utanför rummen om tex det är väldigt fysiskt krävande eller om man behöver vara vig. Kanske en liten varning om trånga utrymmen. Om du åker dit, ta på dig gympaskor, oömmakläder som du rör dig lätt i, skydda knäna! Räkna med att svettas och få en del blåmärken
Ett roligt ställe med massa kluriga, fysiska och svettiga banor! Tiden går fort när man har roligt! Särsklit om man är ett bra gäng på några personer. Och om man är hungrig finns taco-buffé. Finns även vegan-färs för dem som föredrar det !
Kunnig och trevlig personal. Tacoo buffén va så där kunde funnits mer tillbehör. Väldigt svåra Banor.
Monga ider till banorna men monga aktiviteter var sönder så dom gick inte att utföra
Roligt även för någon som är smidig som ett kylskåp. Många olika typer av utmaningar, såg grupper i flera olika åldrar, men de flesta var familjer. Inte så långa väntetider, och var det kö till ett rum hittade vi ett annat. Rekommenderas.
Mycket bra för hela familjen
Trevlig anläggning bra mat
Härryda skolan 5A Vi hade helt fantastiskt roligt. Både barn och vuxna va väldigt nöjda. Linus mm gjorde allt för att vis skulle trivas. Rekommenderar varmt detta ställe!
Comment on this business

to add Boda Borg map to your website;