facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Boda Borg Oxelösund

About

Boda Borg är olika Quests av nervkittlande utmaningar som du och ditt äventyrslystna lag kan ta sig an oavsett ålder. Som ett dataspel fast på riktigt, och otroligt mycket roligare!

Story

Boda Borg Oxelösund har 24 olika Quests med massor av nervkittlande utmaningar som du och ditt lag skall klara er igenom. Spänningen stiger för varje sekund då ni ger er ut på okänd mark.

Upplev värld efter värld utan att veta vad som väntar runt hörnet. En sak är säker: era sinnen sätts på prov. Ge er ut på ett äventyr ni sent kommer att glömma, och snart kommer vilja uppleva igen!

Ni behöver inga särskilda kunskaper eller speciell utrustning. Äventyrslystna lag i alla åldrar kan ta sig an utmaningarna.

Ni hinner uppleva mycket och ha otroligt roligt tillsammans redan på ett par timmar. Alla har förutsättningarna att bli hjältar och hjälpa laget vidare.

Hur går det till?

I lag om 3 till 5 personer hjälps ni åt att ta er fram från utmaning till utmaning. I varje Quest finns det mellan 2 och 4 spännande utmaningar.

Erövra alla utmaningar, och ni har klarat hela Questen. Om ni inte lyckas så måste ni börja om i första utmaningen, eller gå till en annan Quest.

Det fungerar ungefär som ett dataspel, fast på riktigt!

Vi har öppet året runt men olika tider. Questarna är oftast öppna onsdag-fredag 9-17 och på helger samt skollov kl 10-18.

Kolla också in vår hemsida, vissa dagar har vi öppet till 21 eller längre.
Kom på "Drop-IN" eller förboka ert besök på 0155-30808.

Address: Thorsgatan 10, 613 30 Oxelösund
Phone: 0155-308 08
City: Oxelösund
Zip Code: 613 30


Similar places near
Massage & Fitness AB Massage & Fitness AB 1 km Bra hjälp och bra hjälpmedel
Vivesta havsbad Fest & Konferens Vivesta havsbad Fest & Konferens 2 km Jag äger / driver en festanläggning med stuguthyrning som ligger helt fantastiskt vi...
Beten Beten 4 km
Reviews
Fuktigt och syrefattigt i rummen. Allt man tog på kändes smutsigt. Fläckiga kuddar och täcken, om man ska sova över. Oklart hur ofta toaletterna rengörs, men med den mängden besökare borde toaletterna göras rent varje timme även torka bort kiss från golv oftare. Maten hade definitivt kunnat vara bättre. Skolmatskvalité! Hamburgarna på Boda Camp var brända då de grillades över öppen låga. Jag tycker att god mat och renlighet är en stor del av upplevelsen och inte enbart självaste aktiviteterna. Rummen borde ha rekommenderade åldersgränser. Många var på tok för svåra för barn.
Kul ställe! Ganska mkt folk och därmed lite kö till vissa rum framåt dagen.
Lite luddiga instruktioner men det kan ju vara ok, men jobbigt att det är så otydligt när man klarar eller misslyckas i ett rum. Det är en liten lampa som lyser i rött eller grönt och ett svag pipljud som överröstas av ljudeffekter och musik som inte slutar då. I sin helhet är det ju ett kul upplägg men jag vet inte, jag hade hoppats på lite högre generell kvalitet. Vi var där två vuxna å tre barn så det var ju ganska mycket tjafsande om vem som råkade göra nåt som gjorde att man misslyckades, så det kanske är roligare med lite mer homogen åldersgrupp. Jag tror en grej jag störde mig på är att konceptet är att man ska försöka fatta vad man ska göra och för att göra det måste man köra om rummen många ggr, så det blir lite tjatigt. Hade nog gillat mer om det var tydligare instruktioner och man då hade kunnat klara av flera rum istället.
Riktigt kul. Det var fräscht och trevlig personal. Fanns många rum att välja på. Vi hade med oss vår son på 12 som har autism och det funkade riktigt bra. Inte för mycket folk. Lagom. Tacobuffen fräsch och god men hade önskat lite mer pga priset på maten, tex ananas, finriven lök, avokado, röror, pizzasallad osv..annars bra!
Underhållet är eftersatt och standarden låg. Ej handikapp anpassat. Stimmigt och trångt. Dåligt med sitt/viloplatser. Svårt för barn.
Roligt för barn och vuxna, jätte bra service, jätte trevlig personal, god mat och efterrätt. Rekomenderas
Roligt men svårt, flera questar är väldigt svåra! Men vi körde 5 timmar utan problem, och då hann vi inte med alla. Rekommenderas för större barn!
Va väldigt fint men det va ingen kompesation från den timmen som blev förlorad av strömavbrotet
Mycket roligt koncept och varierande banor så att det fungerar för alla åldrar!
Ett roligt ställe för de flesta åldrar, som vi gärna kommer tillbaks till. Schysst lunch buffé också. Något att anmärka på skulle väl vara att ni kan bli bättre på att hålla ytor som många tar på renare. Som knappar, dörrar etc.
Comment on this business

to add Boda Borg Oxelösund map to your website;