facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Åboda Islandshästar

Åboda Islandshästar

About

Avel och försäljning av islandshästar i liten men kvalitetsinriktad skala

Address: Vångsnäs, 34262 Moheda
Phone: 0702342495
City: Moheda
Zip Code: 34262



related searches: Åboda islandshästar moheda age, Islandshästar till salu Stenholmen, Viktbärande islandshäst till salu, Kvarnbacka Islandshästar till salu, Cafe Moheda, Islandshästar Småland, Islandshästar till salu Dalarna, Islandshäst till salu Jämtland
Reviews
Helt fantastikt Cafe/Gårdsbutik. Cafet är mysigt retro/lant stil - de serverar kakor, kaffe, räkmackor, lite godis finns med. Mysig miljö, du kan både sitta inne och ute. De har vid specifika tider även Pizza kvällar, de finns på deras Facebook när dessa är och kräver förbokning. Gårdsbutiken har lokala varor till försäljning såsom Ägg, Saft, Grönsaker m.m. Här måste ni besöka om ni är i området.
Mysigt ställe med växter, trädgårdskonst, fik i gammal miljö. Långt in i urskogen på smala vägar. 60 kr för en räkmacka är väl OK. Det som låg på räkmackan var väldigt bra men den färdigköpta tekakan som utgjorde botten på räkmackan var torr som fnöske.
WaooW vilket ställe!! Så mycket odling! Hon hade skördemarknad och sålde massor av fina grönsaker. Sen gick vi runt vid kafet där hela odlingslandskapet låg, där bodde det grisar och fullt med hönor. Och väl inne i cafet fanns det sååå mycket hembakade godsaker!! Väl värt ett besök det låg en bra bit ut på snirklig väg så vi trodde först vi hade kört vilse men det hade vi inte! Kommer absolut att göra ett återbesök!
Ett lite för bohemiskt ställe för min smak. Skrangliga trädgårdsmöbler och gott om ogräs. Men gillar man titta på andras planteringar och vill ha en prisvärd fika i skogen så funkar det säkert ok. Stort plus för de läckra hängbukssvinen!
Mycke grönt och växter i olika färger och former
Ett mycket mysigt ställe. Fantastiskt god fika till ett bra pris.
Fantastiskt ställe! Trevlig miljö för både barn och vuxna. Vackra trädgårdar, försäljning och utsökt fika. Många olika sorter att välja på, hög klass på bakverken och kaffet samt väldigt prisvärt. Definitivt värt en omväg.
Trevligt utflyktsmål som erbjuder fika och försäljning av diverse. Endast utedass som förvisso är fräscht och gott om parkering.
Jag älskar det här stället! Det är ett paradis! Alltid värt att köra dit!
Grymma pizzor, mysigt ställe och trevliga ägare. Definitivt värt ett besök, speciellt deras pizzakvällar!
Comment on this business

to add Åboda Islandshästar map to your website;