facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for BödaSågen Allhandel

BödaSågen Allhandel

About

Bödasågens Allhandel har funnits sen 2004 och är ett helt öländskt familjeföretag. Vi driver våra butiker med hjärta och själ! Tre generationer på plats!

Story

Bödasågens Allhandel har funnits sen 2004 och är ett helt öländskt familjeföretag.

Namnet kommer sig av att vi bedriver vår verksamhet i ett gammalt sågverk.

Vi har bevarat och renoverat de gamla byggnaderna för att passa verksamhetens behov, men också för att bevara känslan och utseendet av sågverket.

I vår stora affärslokal på drygt 1400 kvm har vi det mesta du kan tänkas behöva förutom livsmedel. Här har vi öppet från påsk till skördefest och Allhelgonhelgen.

I godisbutiken på 110 kvm har vi försäljning av 300 olika sorters lösgodis, glass, dricka, kaffe, slush m.m. Säsongen 2012 flyttade godistornet in i dubbelt så stora nybyggda lokaler sortimentet utökades med bland annat Ölandschoklad. Inför säsongen 2014 kommer sortimentet att utökas ytterligare.

Sedan 2011 har vi utökat vår butiksyta med en väskbutik i en nybyggd lokal somär uthyrd till Gunnes väskor i Mantorp. 2012 öppnades ytterligare en butik i nya lokaler som heter Lite för alla.

Vi strävar efter att ha ett brett sortiment med bra kvalite till rätt priser. Vi har ett visst fast bassortiment det övriga sortimentet vill vi hålla så rörligt som möjligt för att kunden alltid ska kunna hitta något nytt hos oss.

Vår ambition är alltid att ha nöjda kunder som vill komma tillbaka om och om igen. Vi är en butik där kvalité och pris möts.

Address: Landsvägen, Norrböda 109, 387 73 Löttorp
Phone: 048522044
City: Löttorp
Zip Code: 387 73



related searches: Bödasågen allhandel age, Tomtarna på loftet Öland
Similar places near
Atelje stor & liten på Böda sand Atelje stor & liten på Böda sand 2 km Sommarbutiken man inte vill missa!
Miss Sally Miss Sally 3 km Lantlig, ruff och romantisk inredning för dig och ditt hem. En charmig liten butik på...
Ullcentrum Öland Ullcentrum Öland 10 km Helt suverän service! Vänlig personal som hjälpte mig lösa mitt garnproblem. Pratade ...
Löttorps Boa AB Löttorps Boa AB 11 km Försäljning av lokalt producerat hantverk och försäljning av secondhand på provision...
Högbystoppet AB Högbystoppet AB 11 km Bra utbud och trevlig personal.
ICA Nära Källa ICA Nära Källa 16 km Bra utbud för sin storlek och trevlig personal. I butiken finns även en liten utställ...
Café & Interiör Sandvik Café & Interiör Sandvik 24 km Café med lokalt bakat kaffebröd och smörgåsar. Utställning och försäljning av Utklipp...
Reviews
Vänligt bemötande, bra sortiment och mycke godis att välja på.
Finns lite av det mesta. Roligt att bli påmind om julen under semester också. Godis och glassbutik. Så ett bra stopp för hela familjen
Trevlig personal. Lite trångt, gick bra idag - ingen trängsel. Handsprit fanns till förfogande.
Fint med pryttelbutik där man minst anar att det dyker upp en. Vid Böda hanns rökfri. Dock var det superduper dyrt så vi handlade ingenting. Samma prylar finns billigare i andra butiker på Öland.
Vad kan man säga, de har allt möjligt. Stort utbud av plock godis vilket är trevligt.
En blandning av småbutiker med diverse saker som kan behövas på semestertrippen och möjligen en souvenir att ta med hem.
Här finns allt man behöver och lite till. Mycket bra affär som säljer det man behöver på en camping. Ett stenkast från Böda Sand
Skräpbutiker med skräpsaker till överpriser. Även med rea så var det för dyrt. Åk inte dit om du verkligen inte måste.
Har allt man behöver som husvagnsfolk. Plus en hel del annat.
Det finns allt möjligt och man kan fynda.
Comment on this business

to add BödaSågen Allhandel map to your website;