facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Body Comp Coaching Stockholm / Halmstad

Body Comp Coaching Stockholm / Halmstad

About

• Coaching 1495:-/m (+startavg)

• Enskilda Träningsprogram, från 999:-/block

Story

- Kalipermätning / Fettmätning / Kroppsanalys (349 SEK)
12-punkters kalipermätning för att utvärdera kroppsammansättning och fettdistribution, därtill adderas diverse omfångsmått (ca.10st) med måttband för att komplettera med ytterligare hälsokvoter m.m.
All kost och träningsplanering bör utgå ifrån denna kalipermätning som bas, därefter bör dieten/träningen utvärderas med nya analyser löpande, helst varannan eller var tredje vecka.

- Kost+ träningsprogram (Paketpris 1999 SEK)
Steg 1 är alltid en genomgående konsultation som sker online via ett formulär (tar ca. 30-60min) vi använder oss utav den interaktiva tjänsten Google Drive. Här kartläggs i princip allt som är utav importans för att du ska kunna lyckas uppnå just dina mål. Det viktiga här är att du fyller i dina svar så utförligt och ärligt som möjligt så vi kan hjälpa dig på bästa möjliga vis. Vi vill nämligen skräddarsy en individualiserad lösning som inte bara fungerar i X antal veckor utan det ska också vara hållbart i det långa loppet och uppmuntra till livsstilsförändringar.
Steg 2. Kost- och träningsprogram konstrueras utifrån konsultation och ev. kroppsanalys (väntetid ~3-10dagar) inköpslista för rekommenderade tillskott inkluderas.
Steg 3. Strategier/scheman/program (i form av tex PDF-filer) delas med dig via Google Drive och förklaras med tillhörande dokument.
OBS. ev. Steg 4. Om så behövs sker här en löpande konversation och coaching via denna facebooksida (private messages) eller mejl för justeringar i kost och uppdateringar i träning och kringliggande cardio/HIIT osv. Denna tjänst blir då till aktiv online-coaching och debiteras därefter. Se längre ned.

- Träningsprogram (999 SEK)
För dig som bara är intresserad av ett avancerat träningsprogram. Träningsprogram anpassade för dina individuella förutsättningar och mål. Grunden i vår träning brukar ligga i tung styrketräning för att bibehålla eller utveckla muskelmassa och prestation, men vi kan också bistå med inslag av intensivare kardiovaskulär träning (tex HIIT eller SMIT) för att optimera förutsättningarna för att prestera både anaerobt och aerobt, i vissa fall kan det även bli aktuellt med energiförbrukande/fettförbrännande träning.

- Online coaching. Du som är intresserad specifikt av online-coaching eller tävlingscoaching inom fysiksporter (Bodybuilding, Classic Bodybuilding, Mens Physique, Bikini Fitness, Body Fitness m.fl.) så rör det sig vanligtvis om 1295:-/månad + startavgift 1795:- och detta inkluderar allt förutom coaching/närvaro på själva tävlingsdagen (går ofta lägga till dock om det inte krockar med något annat). Hurusom, en sådan coaching pågår oftast från 3-4 månader till upp emot 1år+ beroende på utgångsläge. Vid denna tjänst betalar du per månad för en helhetslösning inkluderat kost, träning, supplementrådgivning, peak-week upplägg samt obegränsad online-support.

Body Comp Coaching erbjuder bara lösningar som fungerar i längden. Där andra misslyckats tidigare försöker vi hitta en lösning som täcker upp helheten - vilket innebär: träning, kost, återhämtning, motivation, mental träning och livsstil.

Address: Halmstad Högskola, 30251 Halmstad
Phone: 0761412118
City: Halmstad
Zip Code: 30251


Opening Hours

Monday: 10:00 - 16:00
Tuesday: 10:00 - 16:00
Wednesday: 10:00 - 16:00
Thursday: 10:00 - 16:00
Friday: 10:00 - 16:00

Similar places near
Bubbles and Squat Bubbles and Squat 3 km Lic. Personlig Tränare Lic. Kostrådgivare Lic. Hälsocoach
Frihet i rörelse Frihet i rörelse 3 km Jag har tränat med Frihet i rörelse i över ett halvår och tycker att det är riktigt r...
PT Studio Halmstad PT Studio Halmstad 4 km Verkligen valuta för varje krona man lägger här. Med anpassad träning och kostråd hel...
Balans & Harmoni Balans & Harmoni 5 km Wictoria är bara bäst!
Malvaktstraning.nu Malvaktstraning.nu 5 km Målvaktsträning för allt och alla inom fotboll⚽️
Löp & Hälsocoaching Gladan Löp & Hälsocoaching Gladan 6 km Företagsträning och löpteknik för elitlöpare och motionärer.
Comment on this business

to add Body Comp Coaching Stockholm / Halmstad map to your website;