facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Boets Bildemontering

Boets Bildemontering

About

Bildemontering med försäljning av både nya och begagnade bildelar.

Story

Boets bildemontering ligger 1.5mil ifrån Ödeshög och ca 2mil ifrån Tranås. Vi har som målsättning att demontera ca 600 fordon om året.
Vi är sedan våren 2011 medlemmar i SBR vilket borgar för hög kvalite o stort miljö och ansvars tänkande.

Products

Bildelar



"Hos oss hittar ni Nya och Begagnade reservdelar, Vi har ett stort utbud med över 200 000 delar på lager. Vi tar även emot er skrotbil, Vi saluför reservdelar till alla bilmärken, Välkomna"
Address: Boet Sågen, 59992 Ödeshög
Phone: 0144-20040
es.gniretnomedlibsteob@ofni
City: Ödeshög
Zip Code: 59992


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 18:00
Thursday: 08:00 - 18:00
Friday: 08:00 - 15:00
Saturday: 09:00 - 13:00


related searches: Sollentuna Bildemontering, Bilskrot, Bildelsbasen, MärkesDemo, Allabildelar se, Sveriges Bilåtervinnares Riksförbund, Jb bildemo, Atracco Group
Similar places near
Ödeshögs Bil & Motor AB Ödeshögs Bil & Motor AB 10 km Fantastisk service! Snabbt och effektivt.
Norins Classic Chevy Norins Classic Chevy 10 km Besök gärna våran hemsida, där finner ni även kontakt uppgifter! http://www.norinsche...
Reviews
Köpte bromsok för att slippa renovera mitt gamla, och fick skickat bromsok med trasig damask. Fick inte byta, så blir tvungen att renovera ändå.
Oseriösa företag. Har köpt Bildelar Betalt fakturan direkt Efter fem månat jag få Påminnelser och inkasso. Väntat 1 timme på Telefon. Dåligt uppkoppling Ska inte rekommendera.
Super bra service! Tusen tack för hjälpen! Rekommenderas starkt!
Får du delarna sent så ska du skyllda dig själv. Inget Boet tar ansvar för.
Mycket otrevlig personal! Mycket dålig passform! Tar inte sitt ansvar fast det är solklara grejer! Missar oss som kund helt !
Jo men den var ny. Gav ett bud på en del, vilket de inte accepterade, och hänvisade till deras satta pris. Ett pris som de sedan direkt höjer med 35%. Riktigt seriöst, men ett gott skratt fick jag i alla fall.
Handlat flertal gånger, trevliga och löser det mesta. Tar fram grejerna till o med om man ringer innan man kommer
Tyvärr en hemsk Bildemo som inte håller vad dem lovar. Skickar usla saker och löser inte faktura problem som de lovat 2 ggr. Otrevlig personal som ger ut felaktig information och påstår något helt annat senare. Lite anklagande. Kristoffer var väldigt otrevlig. Varning för honom.
Uruselt milt sagt, lampor till bil beställt med löfte om ett längre öppet köp än två veckor för att se om dem passade men nu blankt nej till någon ersättning över huvud taget. Massa strul dessutom med felaktiga belopp på faktura och påminnelser på det som redan var betalt som resulterade i en massa onödiga telefonsamtal. Och nu sitter man här med svindyra lampor som man inte har någon användning av. Säger bara, beställ inte här!!!!!!
Fick en bra och snabb service. Kommer absolut ta hjälp av dem fler gånger.
Comment on this business

to add Boets Bildemontering map to your website;