facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bofors Camping.

Address: Tjärnö Kalvhagen, Strömstad, 452 96 Strömstad
Phone: +4652625036
City: Strömstad
Zip Code: 452 96



related searches: First Camp Strömstad, Fjällbacka Camping, Ramsvik Camping
Similar places near
Karibu Karibu 5 km
Stugan i Strömstad Stugan i Strömstad 8 km Stugan i Strömstad
Lilla Enerhogen. Stugan I Krokstrand Lilla Enerhogen. Stugan I Krokstrand 21 km Stugan ligger 20 km fra Strømstad innerst i iddfjorden. 300 meter fra sjø og pub med ...
Reviews
Jag gillar det natursköna och egen strand! Toalett, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Servicerummen är bra. För tillfället begränsade öppettider i receptionen. Nästan obefintligt utbud i kiosken. Dock nära in till Strömstad samt stort shoppingcenter.
Informerade efteråt att det närmaste service huset till vår plats är stängt pga corona. Nu blev det en bra bit och gå. Vi hade nog valt en annan plats om vi fått rätt info från början. Annars avslappnad, fin och trevlig camping.
Lite mindre camping, och väldigt lugn. Nära ut på Saltön för att cykla/jogga eller bada på sandstränder. Egen strand också och ett par gungor. Söker man en lugnare plats att stå på ett par nätter så kan Bofors rekommenderas.
Allt man behöver men kanske kunde ha lite mer grejor för barn.
Ganska nedgången camping med toalettbyggnad som luktar hemskt. Troligtvis från avloppet. Lagom med besökare ganska glest vilket passar oss utmärkt. Trevligare än en 5-stjärnig camping.
Fint och stilla! Ok toalett och diskutrymme, fin strand! Goda möjligheter till promenad/springrunda längst de små bilvägarna
Älskar denna plats. Mycket fina minnen. En enkel camping men naturen och stillheten är guld.
Mycket vackert läge. Bra ställe för avkoppling
Fint ställe och trevlig värd
Comment on this business

to add Bofors Camping. map to your website;