facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bogesunds Bil

Bogesunds Bil
"Återförsäljare och fullserviceanläggning i Borås, Kinna, Ulricehamn och Tranemo av nya och gamla bilar sedan 1936. Vi älskar vårt jobb och vet hur man bäst servar och levererar bilar.Återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia, Peugeot, Citroën och Maxus tillsammans med ett stort utbud av begagnade bilar från alla bilvarumärken driver vi också försäljning av transportbilar, bildelar, tillbehör, drivmedel och servicetjänster."
Address: Falköpingsvägen 10, 52325 Ulricehamn
Phone: 0321-277 00
City: Ulricehamn
Zip Code: 52325



related searches:
Similar places near
Hertz Sverige Hertz Sverige 27 meter Enastående service som vanligt! Löser det mesta.
Carglass Sverige Carglass Sverige 1 km Trevlig och kunnig personal och snabb service.
Reviews
Var idag och gjorde service på min bil för första gången. Fick svar på mina frågor, och att serviceteknikern tog sig tid att förklara vad som har gjorts med min bil. Bra dokumentation. Negativt var dyr olja, filter och vätskor. Trevlig personal ett plus för dom trevlig flickorna i receptionen. Mvh Hans Dalquist
Ger 2 tjörnor endast pga att mekanikerna är trevliga. Själva affären är en annan sak. Otrevliga och spydiga i sina kommentarer. Man känner sig absolut inte välkommen om man är en vanlig person. Inget intresse alls för att sälja sig själva till medel och lågklassen. Vad hände med alla ska ha råd med en Volvo?
När jag kom till Bogesunds Bil konstaterade jag att det pågick ombyggnadsarbeten. Mitt ärende var att jag skulle handla motorolja. Det var inga svårigheter att hitta till en trevlig och hjälpsam kvinna som både tittade efter vilken motorolja jag skulle använda och hämtade den. Det såg fräsch ut i lokalen jag var i. Nästa gång jag är i Ulricehamn skall jag besöka Bogesunds Bil och se hur ombyggnaden har blivit. Eventuellt kommer jag att handla något .
Otrevlig personal. Undvik att lämna in bilen här. Det blir dyrt och de fuskar. Om man får problem så vill de inte hjälpa till att lösa det.
Ljus och fräsch verkstad. Trevlig och kunnig personal. Gratis wifi om behov finns. De har även biluthyrning, om så önskas.
Man blir så väl bemöt när man kommer dit. Vill man köpa bil eller göra en service på bilen så rekommenderar jag detta skarpt
Jävligt bra bilar men väldigt lång servicetid
Bra service Trevlig personal Fem stjärnor av fem
Fantastisk personal som ger perfekt service - rekommenderar starkt den här bilhallen!
Fina bilar men kundbemötandet var inte det bästa, kändes som att säljaren hellre ville hoppa till nästa person än att diskutera bilen
Comment on this business

to add Bogesunds Bil map to your website;