facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bogesunds Bil Tranemo

Bogesunds Bil Tranemo
"Återförsäljare och fullserviceanläggning i Borås, Kinna, Ulricehamn och Tranemo av nya och gamla bilar sedan 1936. Vi älskar vårt jobb och vet hur man bäst servar och levererar bilar.Återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia, Peugeot, Citroën och Maxus tillsammans med ett stort utbud av begagnade bilar från alla bilvarumärken driver vi också försäljning av transportbilar, bildelar, tillbehör, drivmedel och servicetjänster."
Address: Limmaredsvägen 11, 514 32 Tranemo
Phone: 0325 - 474 00
City: Tranemo
Zip Code: 514 32



related searches:
Similar places near
Adolfssons Bil Adolfssons Bil 878 meter Trevlig personal, hjälpsamma och tillmötesgående. Har laddare och hjälper gärna till ...
Reviews
Hjälpte mig helt kostnadsfritt att lösa Volvo On Call på en bil jag inte köpt hos dom. Volvo On Call stod fortfarande på föregående ägare men Emil Johansson på Servicecenter löste det snabbt och enkelt! Rekommenderas starkt!
Seriös volvohandlare! Framför allt deras mekaniker slår Volvo i Borås med hästlängder. I Borås har dom inga mekaniker utan bara datafolk som byter delar utefter vad datorn säger. I Tranemo jobbar dom utanför boxen och hittar fel dom inte efter flera klagomål hittat i Borås! Rekommenderas varmast!
Som vanligt mycket bra service även i dessa orostider. Tack Per med medarbetare för att ni hjälper mig med min gamla skrutt till bil
Bra och snabb service, gillar särskilt servicechefen Per som tar väl hand om kunderna!
Bra ställe. Bra läge. Trevlig o service inriktad personal. Man får förtroende för deras verksamhet.
Trevlig och hjälpsam personal, när man får tag på dem.
Verkstads personalen Tycker jag är ganska otrevliga. Kan och vet allt. Det var bättre 2017 När Robin jobbade där.
Mycket trevligt bemötande. Tog hand om bilen och oss trots mycket att göra. Peter och Carin två mycket tacksamma resenärer.
Att få hämta ut en ny bil är en upplevelse. Att de sedan gör det festligt känns riktigt bra. Man känner uppskattning av att vara kund där.
De har bra service o verkstad här! Man är alltid nöjd efteråt!!
Comment on this business

to add Bogesunds Bil Tranemo map to your website;