facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bohmans Trafikskola AB - Vetlanda

Bohmans Trafikskola AB - Vetlanda
"Vi har fem trafiklärare och en kontorist som tillsammans utbildar er till ert efterlängtade körkort. Ni får en personlig utbildningsplan samt prov inplanerade åt er."
Address: Stortorget 4a, 574 32 Vetlanda
Phone: 0383-100 85
City: Vetlanda
Zip Code: 574 32



related searches:
Similar places near
Medborgarskolan Medborgarskolan 144 meter "Medborgarskolan ger alla människor en chans att utvecklas genom ny kunskap till...
OMNIplus Sverige OMNIplus Sverige 647 meter Service för din Mercedes-Benz och Setra Hos OMNIplus Sverige hittar du allt från at...
Vetlanda Lärcentrum Vetlanda Lärcentrum 767 meter idiot svenska
Hvetlanda GIF Hvetlanda GIF 1 km Vetlanda är bra på mycket! Men när det kommer till att underhålla speedwaybanor och f...
Reviews
Jag tog idag mitt körkort på första försöket efter en intensivkurs på Bohmans trafikskola! Jag har upplevt skolan som väldigt seriös, engagerad och jag har fått all hjälp/service man kan förvänta sig, och mer därtill. Jag har inte övningskört någonting utöver intensivkursen och är superimponerad över hur snabbt och väl de lyckats lära mig såväl teori som det praktiska körandet. Jag har kört med nästan alla lärare på skolan, alla jobbar lite olika men erbjuder en väldigt hög standard och engagemang i sitt utlärande. Tack till er för mitt körkort, är jättenöjd med min vistelse hos er i Vetlanda!
Jag gick på en intensivkurs under 3 veckor på Bohmans i somras. Jag bodde i lägenheten nära skolan som var jättefin och billig. Skolan har jättebra lärare som är tydliga, ger konstruktiv kritik och som är väldigt omtänksamma. Ett stort tack till AC som jag körde mest med. Jag var nybörjare och lärde mig allt under dessa 3 veckor. Tyvärr misslyckades jag på min första uppkörning men klarade det på andra. Jag är väldigt nöjd och rekommenderar denna trafikskola.
Lugn Och motivational personer
Bohmans trafikskola är fantastisk. Lärde mig köra manuell från scratch på 12 lektioner. Klarade både teori och uppkörning på första försöket. Dessutom ovanligt trevlig personal med rolig bilpool. Tack för att ni finns! :
Ar ganska dalig pa o ge recensioner men kollade upp vad den hette at min bror och sag da att snittet inte var sa bra. Tycker jag ar helt missvisande, tog mitt kortkort dar for en 2 ar sen pa intensiv kurs o hade inte kort en meter bil pa sakert 10 ar, da jag forsokte senast. Var valdigt hjalpsamma och kunde boka in pa kortvarsel med. Bra pa o lara ut och bra engagemang, speciellt fran en kille som jag inte kommer ihag namnet pa dock. Hursom rekommenderas starkt!
المدربين نفسيات Ja min fru träna hos er och hon beskriva hur handledare behandlar henne. Kanske han tror att vi tränar gratis.
Otroligt bra hjälp och oerhört trevlig personal, Stort tack Bohmans trafikskola för all hjälp!
Översatt av Google Toppen av storheten och nyttan Original قمه الروعه والفائدة
Comment on this business

to add Bohmans Trafikskola AB - Vetlanda map to your website;