facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for BOHUS COAST

BOHUS COAST

About

BOHUS COAST visar den unika naturen via Era fantastiska bilder! :)
https://www.instagram.com/bohuscoast/

Story

Ni delar bilder/filmer på sidan vid "bilder/filmklipp" så bilden kommer i urvalskön där vi väljer ut bilder, alla bilder delas inte. Vi delar max sju till tio bilder per dag. Alla bilder delas inte samma dag som blir utvalda. Våra urvalskriterier bygger på bildkomposition, ljus, bildkvalitet, varierade motiv, olika kommuner och kreativitet eller annat som gör att bilden blir intressant.

Vi kan dock inte dela alla bilder som kommer in även om vi gärna skulle göra det med anledning av att för många bilder påverkar räckvidden, vilket gör att färre personer får möjlighet att se de bilder som delas.

Det fotot som utses som veckans foto väljs ut av BOHUS COAST baserat på de mest gillade fotona och en variation av destinationer samt fotografer.

Veckans bild exponeras på vår hemsida samt på Instagram: https://www.instagram.com/bohuscoast/

Bohuskusten är en av den mest attraktiva och populäraste turistdestinationen i Sverige. Facebooksidan har som syfte att lyfta fram upplevelser, händelser och besökvärda platser på destinationerna längs den exotiska delen av Västkusten längs Bohuskusten. Destinationerna som exponeras spänner från Göteborg i söder till den norska gränsen. Albumen på sidan ingår som del i bildbanken hos SWECOAST IMAGES (www.swecoastimages.se) Portalen BOHUS COAST hittar ni på
www.bohuscoast.se


Address:
City: Kungshamn



related searches: Bohus Sweden, Bohuslän climbing, Bohuslän archipelago, Visit Bohuslän, Gothenburg, Städer i Bohuslän, Bohuslän Sweden map, Dalsland
Comment on this business

to add BOHUS COAST map to your website;