facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for BohusCharter

BohusCharter

About

BohusCharter- upplever du det bästa av båtlivet i Sverige, Grekland Kroatien Norge elelr Turkiet. Semestervecka eller weekendsegling i hyrd båt.

Story

Haven bjuder på unik skärgård med vacker natur. Känn på de mjuka, kala klipporna, de solvarma sandstränderna och den pittoreska kustbebyggelsen. Det finns massor med gôa vikar, öar och intressanta platser att besöka längs hela kusten. Genom att hyra en segelbåt på plats blir Sveriges västkust tillgänglig för dig och din besättning. Bilen fram till bryggan och innan du vet ordet av har du ankrat, tar ett dopp och avnjuter solnedgången i sittbrunnen med kylskåpskall öl eller ett glas vitt vin. Sedan 2013 erbjuds båtar i Kroatien, som har likheter med svenska västkusten, men mera värme och färre grund.



"Boat dealer for new Hanse Moody RYCK and Fjord. Sails.Retailer for folding propellers, spray hoods and cockpit canopy anchor lifts and etc.Broker for used boats and yachts. Boat charter and boat rental for Sweden, Croatia, Greece and Northern Norway."
Address: Strandvägen 3, 45930 Ljungskile
Phone: +46 31 210 200
City: Ljungskile
Zip Code: 45930


Similar places near
C-station C-station 5 km Bra parkering nära stationen
Reviews
Från valet av båt och utrustning fram till sjösättningen och support så har jag upplevt inget annat än ett varmt stöd till mig som båtägare till en Hanse segelbåt, i en tid där jag inte kände först att jag hade koll. Men fick tålmodigt och kompetent råd och numera äger jag en fantastisk Hanse båt!
Trevligt bemötande.
Extremt oseriös förmedlare!!! Jag kommer aldrig att anlita dom igen och jag avråder alla att välja dom, då det finns andra som är seriösa med riktigt bra service.
Många fina båtar att välja bland. Trevlig personal och trevliga båtägare.
Kanonservice! Köpte begagnad Hanse, snabb och smidig affär. Båten saknade dock badstege, men BohusCharter fixade utan omsvep fram en ny. Som sagt; otrolig service!!
Dålig service
Översatt av Google Jag äter fortnite varje dag här killar Original Me eat fortnite every day here dudes
Comment on this business

to add BohusCharter map to your website;