facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bohuslän Big Band

Bohuslän Big Band

About

Bohuslän Big Bands officiella sida på Facebook.

Story

Ett av de bästa och mest kreativa storbanden i Europa idag. "A world class jazz orchestra" är ett uttryck som ofta hörs från musiker, solister, kompositörer och dirigenter som gästat Bohuslän Big Band genom åren. Vi tackar ödmjukast för berömmet men slår oss inte till ro utan detta ger oss bränsle till att fortsätta utforska musiken och vår ensembleform där vi tillsammans med vår konstnärlige ledare Nils Landgren värnar om traditionen och samtidigt tänjer på de kreativa gränserna.

Bohuslän Big Band är det kreativa och fräscha storbandet som inte räds för någonting i musikens värld. Med tradition och nytänkande ligger bandet i framkant och har ett fantastiskt renommé världen över.

Varje år ger vi ca 90 konserter på turné runt om i Sverige och internationellt. Vi spelar in skivor med svenska och utländska världsartister och framträder för och tillsammans med barn och ungdomar. Bohuslän Big Band är ett avancerat maskineri med en kraftfull motor som med dynamik och urkraft lämnar få oberörda. Vi tror på att sprida levande musik av allra högsta kvalité, hitta spännande möten och samarbeten med musiker, kompositörer och arrangörer inom och utanför vår genre. Vi bevarar och utvecklar vår genre och ger Dig som lyssnare en helhetsupplevelse med det bästa som ett storband har att erbjuda.

Address: Frölundagatan 118, 431 44 Mölndal
City: Mölndal
Zip Code: 431 44



related searches: Vara Konserthus
Similar places near
Dans & Event i Göteborg Dans & Event i Göteborg 2 km Vi erbjuder danskvällar i Göteborg med Live-band. Vi erbjuder event av olika slag.
Bandshop Bandshop 3 km Sveriges första och största butik för band !
JoC Sound JoC Sound 3 km Music production Studio facilities Musician Arrangement Recording Mixing Mastering
Mays Hounds Mays Hounds 3 km Hello and welcome to MAYS HOUNDS official Rock n' Roll & Southern Rock Facebook. The...
Comment on this business

to add Bohuslän Big Band map to your website;