facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bohuspraktiken

Bohuspraktiken

About

Bohuspraktiken, vårdcentral.

Address: Göteborgsvägen 219, 44537 Bohus, Västra Götalands Län, Sweden
Phone: +4631979540
City: Bohus
Zip Code: 44537


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 17:00


related searches: Väla Hälsocenter
Similar places near
Bohuspraktiken Bohuspraktiken 29 meter Jag vill ge Sjuksköterska Anna ett lysande betyg för ditt engagemangDu vet vem jag är...
Reviews
Jag vill ge Sjuksköterska Anna ett lysande betyg för ditt engagemangDu vet vem jag är Kram
Tack ni sköterskor: Anna, Malin, Lisa och Frida som hjälper, stöder och på alla sätt underlättar besöket på vårdcentralen för oss patienter. Tack även till de fina medarbetarna i receptionen för hjälp och vägledning . Tacksam patient
Hade en tid bokad, men när jag kommer dit så säger de att jag skulle varit där dagen innan! Något förvånad och osäker på mig själv bokade jag en ny tid. Väl hemma tittade jag igenom mailen och visst hade jag varit där på rätt dag...... Ingen större skada skedd men något irriterande!
Tyvärr har denna vårdcentral blivit mycket sämre, blivit lovad två gånger att receptet ska finnas på Apoteket. Läkaren har inte gjort någonting. Ssk är alltid trevliga och har ett fint bemötande när man ringer. Känner ingen tillit till vårdcentralen nu.
Drop In är borttagen och det är svårt att boka tid. Synd på en annars bra VC.
Igår ringde jag Bohuspraktiken vid kl. 11 och det gick ej att komma fram, man kunde inte beställa en telefontid där en sköterska ska ringa upp. Idag ringer jag kl 08:20 och får samma besked igen. Sjukvårdsupplysningen kan inte hjälpa mig. Ska jag ringa 112?
Kaplöpnig på telefon 7 på morgonen för att förhoppningsvis kunna boka tid annars så får du söka dig till något annat..
Omöjligt att få kontakt via telefon,.... fungerar inte att lämna meddelande, man blir bara avstängd utan möjlighet att prata in ett meddelande.
Comment on this business

to add Bohuspraktiken map to your website;