facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Boijertz Café

Address: Södergatan, 241 30 Eslöv
City: Eslöv
Zip Code: 241 30



related searches:
Similar places near
Espresso House Eslöv Espresso House Eslöv 104 meter Endast en personal var på plats som är ny och inte kunde så mycket. Det var lång kö o...
Våfflan Våfflan 792 meter
Billinge Bageri & Konditori Billinge Bageri & Konditori 14 km Mysigt litet café utmed landsvägen och mitt i byn. Mycket väl värt ett besök. Prisvär...
Reviews
Lite väl smutsigt och sliten inredning. Gäller att äta tidigt för sen är det kladdigt för att man får sträcka sig över pålägget . Man känner att man stör personalen om man ber om något.
Här serveras frukost buffé som är värt ett besök. Färdiga bullar och baguetter, eller bara frallor, småkakor till stora tårtverk. Sitta här eller ta med. Det går bra att beställa till fest eller kalas.
Stör mig varje gång på att dom aldrig använder handsken när dom plockar bullar trots att det ligger en fullt tillgänglig, tycker det är lite osmakligt. Gäller alla utom en som faktiskt använder den. Har påpekat det i omgångar men det går inte in.
Det var helt fel beställning fick jag och fel skriftigt på tårtan och fel färgen också och personal är inte snälla och kändes inte respket mot mig ...Så klart rekomenderar inte allts de gjorde ett problem till och jag var tvungen och avbryta min kallas på grund av dem
Klassiskt cafe! Personalen kunde vara lite mer karismatiska och priserna något lägre. Goda bakverk. Köpte senast en macka med skinkröra som smakade salt och inget annat. Trist!
Väldigt stort urval av smörgåsar och kakor. Gott kaffe och goda bakelser, klart värt ett besök. Cafedelen något dyster annars 5 stjärnor.
Har en riktigt bra och mysig buffé, den kostar 65 kr och är perfekt för ett par eller ett kompis gäng att ta på en helg morgon.
Goda bakverk men börjar nu bli för dyra pga att de är ensamma som konditori i Eslöv.. Och det är inget bra betyg!!!
Comment on this business

to add Boijertz Café map to your website;