facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Boijertz Conditori

Address: Nya torg 2 , Höör 243 30, M, SE
Phone: +46 413 200 84
City: Höör
Zip Code: 243 30



related searches: Boijertz conditori age
Similar places near
Coop Konsum Coop Konsum 65 meter En tråkig affär som är rätt så trång Dyrt är det också.
Mjs Style Mjs Style 685 meter
Reviews
Väldigt fräsch och god frukostbuffé. Sill, ägg gott pålägg av alla de sorter. Bullar , wienerlängd och tigerkaka. Allt gott och nybakat.
Ett klassiskt konditori i Höör som funnits bra länge. En god Budapest bakelse och ett riktigt gott kaffe i min smak med både vanlig och laktosfri mjölk - väl kylda. Många gäster trots sen tisdag eftermiddag. Det var minst 20 år sedan jag var här senast.
Har fikat här två gånger. Senaste gången frågade jag efter en baguette utan sallad. Men det ville hon inte göra. Hon hade inget bröd sa hon. Köpte istället blåbärspaj, men jag var tvungen att köpa hela. För det gick inte under några som helst omständigheter att dela den i mindre bitar. När klockan sex blev vi utslängda för att de skulle stänga. Vi hade inte hunnit fika färdigt.
Mycket gott och trevligt! Saknar dock referensbakverket nummer 1, kanelbullen..men kardemummabullarna var ett godkänt substitut. Halva bullar med skinka hade gärna fått vara bottnar eller mjukare bröd än fransbröd för 3-åringens bästa.
Boijertz Conditori in Höör är en liten trevligt Conditori. Visserligen var en torsdag eftermiddag sortimentet med bakelser inte så stort men vi kunde njuta av något smaskigt. Princesstårtan var mycket god och Chokladbiten/bakelsen med kokus och morot var jättegott. Cappuccino var god men tyvärr lite väl varmt för att dricka direkt. Personalen var trevlig.
Ställe vi gärna går till, blivit ännu mysigare i lokalen nu med lite ommöblering o soffa. Mkt sött att välja på, grymt god skagenmacka o kaffet är bra.
För lång väntan en expidit som både skall serva o tillverka kaffe latte till kunder under tiden växer kön som vill handla.Det skulle åtminstone vara en expidit till för bra service
Stort utbud av sallader, baguetter och bakverk. Extra plus för en god och matig lakto-ovo vegetarisk baguette! Litet minus för en lokal som är lite omodern, och hade gärna sett veganskt utbud.
Ser trevligare ut från utsidan än insidan. Mysig atmosfär men känns inte modernt och fräscht. Räkmackan var helt acceptabel men inte så bra som den kan vara, saknar mer majonnäs.
Ett mycket bra litet fik! Som är väldigt trevligt! Frukostbuffén är svår att tacka nej till! Väldigt rekommenderat!!
Comment on this business

to add Boijertz Conditori map to your website;