facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bojabäs - Melker Andersson

Bojabäs - Melker Andersson

About

I en av de pittoreska röda fiskebodarna nere vid Öregrunds hamn ligger Bojabäs - en trivsam plats med fisk koncept, signerad Melker Andersson.

Story

I en av de pittoreska röda fiskebodarna nere vid Öregrunds hamn slår strax Bojabäs upp portarna - en trivsam plats med fisk koncept, signerad Melker Andersson. Här kan du njuta av ljuvliga smaker i idyllisk skärgårdsmiljö. Välkomna!

Address: Strandgatan 3D, 74242 Öregrund
City: Öregrund
Zip Code: 74242


Similar places near
Terrazzo, Öregrund Terrazzo, Öregrund 278 meter Beställde en grillad entrecote. Tyvärr var den snarare kokt än grillad. Seg, senig oc...
Slupen, Öregrund Slupen, Öregrund 300 meter Åt fantastiskt goda musslor! Ngt av de bästa jag ätit! Kan varmt rekommendera! Mysigt...
Bojabäs Bojabäs 307 meter Vi åkte 13 mil efter att ha läst på hemsidan att ni öppnar 11.30, men här är totalt ...
Strandnära Strandnära 468 meter Strandnära Bistro och Butik ligger i hamninloppet till den idylliska staden Öregrund ...
Reviews
Bra restaurang i en fantastisk miljö. Jag unnade mig pigvar med hummerbea och grön sparris. Ljuvlig sås, i övrigt väldigt sparsam anrättning. För att vara den dyraste på menyn hade jag räknat med mer. Tycker det fattas kolhydrater. Sällskapet åt en uppskattad bouillabaisse samt en halloumi-sallad som enligt tavlan skulle innehålla honungsmelon. Någon sådan fanns inte att skåda. Maten håller medel till hög klass. Något som störde mig ordentligt vid mitt senaste besök var när bordet intill blev serverade soppa och sa att de glömt sked. Istället för att hämta en sked, vilket borde vara självklart så hänvisade man till att det fanns att hämta i entrén. Den är för mig svårsmält. Att inte kunna hålla högre servicenivå när en lunch för 2 går på runt 600kr. Ett annat minus var att det tog 15 minuter för att få en öl till bordet. Denna beställdes via app i telefonen vilket jag annars är smidigt. Detta var mitt 5:e besök i ordningen. Kommer återkomma.
Okunnig personal och upplägget på service gör att det inte är värt att spendera pengarna på en middag. Man ska beställa mat och dryck vid i en disk. När vi bad om att få vita vinet senare till varmrätten för att det skulle ha rätt temperatur så var svaret- nej det går inte. Vi fick ta med all dryck till bordet. Maten ej prisvärd förutom löjromsförätten.
Bojabäs har en förrätt och en huvudrätt som går att få veganska om man frågar. Tyvärr blir dessa rätter ganska tråkiga då, exempelvis fick vi rå och okryddad tofu. Personalen var trevliga men hade dålig koll på rätternas innehåll och ingrediensernas ursprung. Priserna var helt orimliga för de små, smaklösa portionerna. Restaurangmiljön var däremot rätt mysig och hyfsat barnvänlig.
En stjärna för personalen som serverade, en stjärna för den fantastiska miljön. Inga stjärnor: halvljummen soppa med knapert innehåll, en liten skiva bröd och ingenting mer. Detta för 185 kr! Det verkar som om vi endast betalat för namnet och inget annat.
Mysigt läge och vänlig men lite disträ personal under vårt besök. För att vara en fiskrestaurang, dessutom med namnet efter den franska fisksoppan var bouillabaissen en märklig upplevelse: Fonden var god, innehållet inte så kul. Istället för färska räkor, knappt tinade scampis och till det smaklösa bläckfiskringar –vad gör de ens i soppan? Inte riktigt vad man väntar sig och inte prisvärt. Var är kocken?
Stor besvikelse... Hade sett fram emot att få återuppleva en av förra årets bästa restaurangupplevelse, den fantastiska goda bouillabaisen. Det började bra med en god förrätt. Men knapp en timme senare och efter att tre gånger bett personalen om vår soppa gav vi upp. De visade sig att det inte fanns någom beställning på den trots att den var beställd och betald i förskott. Vi fick tillbaka det vi betalade för soppan och hungriga och besvikna gick vi till "Coop nära" för att snabbt kunna stilla vår hunger.
Åt förrätt - skärgårdsbricka - som var helt ok. Varmrätterna däremot inte värt priset. Fish and chips där chipsen var kalla och stabbiga och fisken var inte god. Rödingen var väl bättre men inte värt priset alls. Hade inte koll på att vi väntade på varmrätten utan fick säga till. Fish and chips- rätten fanns också på systerrestaurangen någon såld? men till ett mycket lägre pris ca 50kr. Dom kanske hade en dålig dag men jag kommer inte att gå dit på ett tag.
Vi var två familjer som gjorde ett spontanbesök på restaurangen och vi var supernöjda med vårt besök - maten var fantastisk det åts bland annat bojabäs, blåmusslor och poke bowl samt efterrätter och personalen mycket trevlig och vi blev kompenserade för en beställning som blev fel. Vi besöker gärna Bojabäs igen!
Kära team från restaurang Boja-Bäs Tack så mycket för den härliga kvällen som vi tillbringade med er. Vi blev mycket vänligt betjänade av er vänliga personal i entrén som tålmodigt översatte menyn till engelska för oss. Även resten av personalen var mycket vänliga mot oss. Vi kände oss mycket bekväma. Maten var mycket, mycket god. Förrätt, huvudrätt och till och med dessert - vi kan varmt rekommendera allt. Tack så mycket - vi hoppas kunna komma hit igen någon gång.
Frysta räkor och rå röding Inget ställa jag går tillbaka till.
Comment on this business

Directions to Bojabäs - Melker Andersson with public transportation


Konsum (Öregrund) (Östhammar) 20 meters
855
856
Öregrund Konsum 20 meters
Öregrund Håkanssongatan 80 meters
Öregrund gamla skolan 100 meters
Öregrund Gamla skolan 100 meters

to add Bojabäs - Melker Andersson map to your website;