facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bojkotta Ölands Djurpark

About

Denna sidan är en motreaktion baserad på Ölands Djurparks behandling av sin anställda och parkens djur. Nu kräver vi RÄTTVISA!

Story

Denna sidan är en motreaktion baserad på Ölands Djurparks behandling av anställda och djur. Nu kräver vi RÄTTVISA!

Address: Djurparksvägen, 386 90 Färjestaden
City: Färjestaden
Zip Code: 386 90


Similar places near
Färjestadens scoutkår Färjestadens scoutkår 3 km KÅRENS HISTORIA Scoutkåren bildades 1938 i Algutsrum, och hette då Algutsrums NTO-poj...
Hemvärnsgården Algutsrum Hemvärnsgården Algutsrum 3 km Trevlig stuga på Öland att hyra både sommar som vinter. Upp till 6 bäddar. Vi hyr ut ...
Reviews
Vi har alltid haft roligt och varit nöjd med vår vistelse på ölandsdjur park. Men denna gången jag och familjen hade helt seriöst en hemsk vistelse hos Ölands nöjespark , stugorna vad FYLLDA med myggor och jag känner att man borde ha fått någon slags förvarning för detta eftersom det var så pass mycket. Jag hade jätte gärna sett dem fixa nån slags myggfångare för att iallafall göra vistelsen behagligare för era gäster!!!! Samt att det kryllat av myror i stugan. Eftersom att vi var tvungen till att stänga dörr o fönster för förhindra myggen så blev det väldeligt kvavt och varmt. Hade varit bra med en liten fläkt i stugan som kan kunnat använda.
Varning för att bli blåst på pengar. Det enda dem hade att hyra som var handikappanpassat var deras safari stuga. När man hyr deras stugor får det varken flyttas på datum eller göra en avbokning trots att man betalt avbeställning skydd. Skyddet gäller enbart om man uppvisar ett läkarintyg som innebär dödsfall ,olycksfall. Märks att dem inte är behjälpliga lägger på luren när man ifrågasätter dem om att önska byta datum på de två stugorna man hyrt. Giriga att få inbetalt med noll service och dåligt bemötande. Vi är ett större sällskap med både äldre och funktionsnedsättning som inte får en möjlighet att byta dag. Sämsta någonsin, aldrig mer ! Varnar er om ni tänkt bo i deras stuga inget billigt och mest kritik enligt flesta recensioner , fler lär det blir också. Sista gången och aldrig mer.
1. Djuren stor helt stilla i flera min för de var så rädda, de var också typ bara massa apor. De var lite magra 2. Karuseller var lite rostiga och lätt lita när man åkte fast det var ändå ganska kul 3. Vattenlandet hade mycket vattenskador och buktar i golvet. Massa mosa i rutschkanor och det var bara asfalt så gjorde ont att gå barfota. 4. Många recensioner säger att personalen var otrevliga men de var de inte! 5. Var ganska dyrt med snacks och att komma in för fem personer kostade det 2500kr
Behaglig skugga på stigarna i värmen, lummig och vacker anläggning. Positivt att man kan ta med hunden, den fungerar även som magnet för de nyfikna djuren i parken. Lagom stort för en halvdag runt djuren, sedan finns ju nöjespark och vattendelen om det finns ork kvar. Mat och dryck: Bra att det även fanns husmanskost i serveringen och inte bara korv/hamburgare.
Jättebra! Va här för ca 5-10 år sedan, har blivit mycket renare och finare nu. Väldigt trevligt! Promenadmöjligheter: Gå runt på bra trevliga grus stigar och titta på djur och natur. Mat och dryck: Mycket god mat, bra valmöjligheter för hela familjen.
Ok upplevelse, bemötandet i entrén under all kritik, en ihopsjunken sur kille som inte sa nåt. Vattnet iskallt i vattenlandet och priserna skyhöga i restaurangern.
Härlig park med många fina djur och vattenslang och massor av karuseller som ingår i det redan låga priset på biljetten
Katastrof. Men en rolig historia har vi iaf. Barnen åkte en liten karusell som vaktades av en synnerligen slö, oengagerad och cigarettrökande person. När barnen lämnade karusellen hände det sig inte bättre än att askan på ciggen trillade av just när den minsta av barnen gick förbi så det hamnade i håret. Det var så att säga spiken i kistan, att personalen askar på sina besökares huvuden. Sen var lappen vid hästarna smått tragikomisk. -”Det är naturligt och inte fel att hästarna har sår och bitmärken. Det blir så när det går flera hästar i samma hage”.
Rekommenderar ej! Finns inte tillräckligt med resurser för djuren.. tragisk plats. Schimpanserna såg så olyckliga ut och blev arg när vi tittade på dem. Åk inte hit! Djuren verkade väldigt hungriga också dom svälter väl djuren fortfarande, det har dom gjort förr!
Bra uppdelning på vad som kan göras i parken: titta på djur, tivoli eller bada I vårt gäng kunde vi på så sätt dela upp oss: alla tittade på djuren, några åkte karuseller och några badade Fullt med folk i bad- delen dock. Det var en varm dag, kanske berodde det på det.. Inga duschar i omklädningsrummet heller och fullt öppet så vem som helst kan stoppa in huvudet genom dörröppningen och se dig naken.. smutsigt på golvet, så tappar du din tshirt blir den skitig..
Comment on this business

to add Bojkotta Ölands Djurpark map to your website;