facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bok & Tryck

Bok & Tryck

About

Ditt tryckeri i Hälsingland som hjälper dig med trycksaker. Vi producerar, lagerhåller och distribuerar trycksaker. Gör allt från idé till färdig produkt.

Story

Familjeföretaget grundades redan 1921 i Bollnäs och hette då Gust. Anderssons Bokbinderi. Det var ett renodlat bokbinderi och arbetsstyrkan bestod av makarna Gustav och Linnéa Andersson.

Efter att ha haft lokaler i tidningen Ljusnans hus och på Trädgårdsgatan finns företaget sedan 1965 i egna lokaler på Lasarettsvägen 26 som byggts till i två omgångar. 1971 utökades verksamheten till att även omfatta ett tryckeri. Samtidigt ändrades firmanamnet till Bok & Tryck AB.

Nu arbetar fjärde generationen Andersson på Bok & Tryck.

Bok & Tryck AB är ett modernt fullservicetryckeri som kan göra allt från idé till färdig produkt. Vi trycker med både digitaltryck och offset vilket gör att vi är kostnadseffektiva oavsett upplaga. Exempel på trycksaker vi gör är broschyrer, kuvert, visitkort, block m.m. Vi är din tryckeripartner i Hälsingland!

Address: Lasarettsvägen 26, 821 31 Bollnäs
Phone: +46278-66 87 60
City: Bollnäs
Zip Code: 821 31



related searches: Kort för ett hårdband
Similar places near
Tekapo Tekapo 283 meter Tekapo är en webb- och designbyrå för stora och små.
Paper Jam Reklambyrå Paper Jam Reklambyrå 731 meter Paper Jam hjälper kunder nå sina affärsmål genom att göra kreativ kommunikation som m...
Comment on this business

to add Bok & Tryck map to your website;