facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Boka Trädgård

Boka Trädgård

About

Trädgårdstjänster och enklare ROT-tjänster

Story

OM BOKA TRÄDGÅRD

Boka Trädgård erbjuder trädgårdstjänster, målning- och snickeritjänster till privatkunder och företagskunder i Gislaved, Gnosjö, Vaggeryd och Värnamo kommun, även kallat GGVV-regionen. Vår specialitet är olika typer av återkommande trädgårdstjänster. I alla uppdrag tittar vi på helheten och utgår från kundens förväntningar och behov. Vi väljer att kalla synsättet kundanpassade tjänster. Vår devis är att varje uppdrag, stort som litet, skall vara en rekommendation för kommande affärer. Boka Trädgård är en del av Boka Städ AB och grundades 2014.

VÅRA KUNDER
Vår typiska kund vill ha kvalitet, är återkommande och känner att tjänsten är anpassad efter deras behov. Kunden anser att vårt erbjudande är attraktivt och att Boka Trädgård och dess personal alltid går steget längre för att på ett positivt sätt uppnå förväntat resultat. Dessa faktorer sammantaget och i kombination gör att vår typiska kund i sin tur rekommenderar våra tjänster till bekanta eller partners. Boka Trädgård har privat- och företagskunder över hela GGVV-regionen.

VÅR PERSONAL
Vårt synsätt är att extraordinärt resultat uppnås genom trygga, stolta och effektiva medarbetare. För att möjliggöra detta väljer Boka Trädgård att tillämpa en stimulerande personalpolitik grundad på kollektivavtal, personlig utveckling och delgivande av stort personligt ansvar i symbios med högt ställda krav på individen. Majoriteten av vår personal består av pensionärer och veteraner med ett långt arbetsliv bakom sig. Alla anställda omfattas av ansvarsförsäkring och har avtalad tystnadsplikt.

VÅRT MILJÖTÄNK
Boka Trädgård vill verka för att minska belastningen på vår gemensamma miljö. Vi planerar därför våra dagliga arbetsslingor effektivt och kör med bränslesnåla bilar. Att välja skonsamma förbrukningsmaterial är en självklarhet för oss både sett ur miljö- och arbetssynpunkt.

Address: Tokarp Bygatan 3, 334 91 Anderstorp
Phone: 0371-380 44
City: Anderstorp
Zip Code: 334 91


Opening Hours

Monday: 08:00 - 16:00
Tuesday: 08:00 - 16:00
Wednesday: 08:00 - 16:00
Thursday: 08:00 - 16:00
Friday: 08:00 - 16:00


related searches: Boka trädgård videos, Boka trädgård age
Comment on this business

to add Boka Trädgård map to your website;