facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bokhandeln Laholm

Bokhandeln Laholm

About

En fristående bokhandel där böckerna står i centrum. En bokhandel som är en plats för möten.

Story

Vi kallar oss en riktig bokhandel, en bokhandel där böckerna står i centrum. Som fristående bokhandel är varje bok utvald av oss själva, och vi prioriterar de böcker vi själva tycker om. Vi vill att vår bokhandel skall vara en plats för möten, och att den präglas av kvalitet, kunskap och service. Förutom böcker har vi också en välsorterad pappers- & kontorsavdelning.

Address: Stortorget 2, 312 30 Laholm
Phone: 0430-170 90
City: Laholm
Zip Code: 312 30



related searches:
Reviews
En klassisk, obunden bokhandel med stor bredd i boksortiment samt spel, pussel och kontorsmaterial.
Mycket trevlig butik med bra utbud
En av få fristående boklådor i landet och min absoluta favorit! Mycket fint sortiment med det allra senaste blandat med klassiker men även ett smalare sortiment. Mysig barn och ungdomsdel med lika fint sortiment. Dessutom ett antikvariskt rum i källaren om man inte hittar rätt bland det nya! Underbara människor som driver den med så mycket själ och hjärta. Man får alltid insatta och inspirerande boktips för hela familjen och släkten om man vill det. De har boksamtal, författarkvällar, har ett stort engagemang för de lokala författarna och den lokala utgivningen. Underbar och fantastisk boklåda och då har jag inte nämnt den välsorterade pappershandeln som är en del av den! Så väl värt ett besök!
Trevlig bokhandel med bra utbud av böcker, men de har även kontorsmaterial. Jag hittar ofta intressanta böcker när jag besöker en fysisk bokhandel. Det är skillnad på att kunna bläddra i fysiska böcker jämfört med att köpa dem på nätet. Dessutom hittar jag ofta böcker jag inte ens visste att att jag vile ha när jag besöker en riktig bokhandel.
Böcker är alltid kul! Några extrapoäng går åt rea-rummet nere i källaren. Där kan man verkligen göra fina fynd. Det är väldigt mysigt också :
Vacker gammaldags bokhandel med brett sortiment och läsglasögon för utlåning.
Helt fantastiskt hur denna bokhandel kan vara det enda som överlever i en stad där folk helst åker någon annanstans för att spara några tior. Bra service, intressant utbud.
Trevlig butik, stort utbud, mycket trevlig personal. Fick en julklapp när jag handlat för en viss summa, positiv överraskning.
Liten personlig trevlig bokhandel med förvånansvärt stort utbud. Fantastiskt trevlig och hjälpsam personal. De vet vad gott kundbemötande betyder!
Alltid bra service. Finns inte boken i affären så tar de in den på nolltid. :-
Comment on this business

to add Bokhandeln Laholm map to your website;