facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bokio

About

Fakturering, lönehantering och bokföring. Fast smidigt via din mobil, läsplatta eller dator. Bokio finns alltid tillhands. Helt gratis.

Story

Fakturering, lönehantering och bokföring borde inte kosta dig varken tid eller pengar. Bokio är gratis så länge du vill!

Med Bokio kan du enkelt sköta all löner, bokföring och lika lätt via din mobil, läsplatta eller dator.

Vi skapade Bokio efter våra egna behov som egenföretagare. Av entreprenörer för entreprenörer.



"Bokföring, fakturering, lön och företagskonto i samma system. Automatisera din företagsadmin med Bokio."
Address:
City: Gothenburg



related searches: Bokio login, Bokio app, Bokio pricing, Bokio Crunchbase, Bokio help, Bokio self employed, Bokio year end, Bokio UK
Similar places near
BioNote BioNote 3 km Connecting citizens and scientists to identify the world's species.
Tekwisdom Tekwisdom 5 km Solutions for All Your IT Needs
Opticab AB Opticab AB 6 km Vi arbetar med fiberblåsning / installation, service av lan, projektering mm. Persona...
SE360 SE360 131 km Sveriges främsta rikstäckande leverantör av fototjänster och produkter till fastighet...
Fundergoal Fundergoal 288 km Äntligen ett enklare sätt att tjäna pengar till klassen, laget eller föreningen snabb...
Reviews
Gick över till Bokio när det var gratis. Nu kostar även billigaste versionen en hel del och jag ångrar att jag valde Bokio. För ett större företag är det säkert toppen men ett liten enskild firma på deltid med få kunder är tjänsten helt enkelt för dyr.
De har nu gått från att lova "alltid gratis" till ett par olika betalplaner/tjänstepaket där det som räckte för mig kostade 129/mån, till att precis före slutet på räkenskapsåret tvinga in alla användare i något som de kallar premium, kostar tusentals kronor om året OCH avgiftsbelägga NE-rapporten med ytterligare en tusenlapp. Nu är det dags att undersöka hur man kan exportera all historik och leta på en annan tjänst där företaget har lite moral. Dessutom är det tröga svarstider på supportärenden när det krånglar.
Ofta problem. Sa upp mitt företagskort utan förvarning och kompenserade mig ingenting. Rekommenderar ej.
Mig passar det inte, då det inte finns personlig support, svaren man får via mailkontakt, är till minimal hjälp. Finns inga möjligheter att säga upp sin prenumeration, utan man behöver betala tiden ut ,vilket i detta fall är 11 månader, även om du inte använder programmet.
Gick från att lova "gratis" till att chockhöja priserna. Dessutom nekar de att jag vill ångra mitt köp av ett ettårsprenumeration efter bara några dagar, då jag hittat ett annat system som fungerar bättre. Sluga och opålitliga, tyvärr! Tidigare nöjd kund, som nu är motsatsen.
Ett företag man inte kan lita på. Tjänsten har blivit sämre. Löftet om gratis har brutits. Har man liten verksamhet så satsa på något annat.
Tecknade 1 månad och kunde använda tjänsten i 2 dagar för dryga 300 kr eftersom avtalet gäller för kalendermånaden. Känns väldigt omodernt.
Det har varit en bra tjänst en gång i tiden men numera är de riktiga utsugare.
Lurendrejeri och falsk marknadsföring, välj en annan tjänst. Deras grundutbud som till en början kändes som ett bra val för småföretagare är nu praktiskt taget värdelöst.
Inte så bra support tyvärr, finns ingen telefonsupport alls. De redovisningskonsulter jag varit i kontakt med vill heller inte jobba i Bokio. Jag har gått över till Fortnox och upplever att allt är mycket bättre och smidigare!
Comment on this business

to add Bokio map to your website;