facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Boligheter

Boligheter

About

Inredningsbutik i centrala Västervik som säljer inredningsdetaljer inom bo och barn med handplockade varumärken. Välkommen in och låt dig inspireras.



"På Boligheter väljer vi ut våra varumärken med stor omsorg och noggrannhet för att passa våra kunder. Sortimentet består av möbler och inredningsdetaljer av hög klass med en exklusiv känsla, som presenteras i en spännande och inspirerande shoppingmiljö."
Address: Bredgatan 11, 59330 Västervik
Phone: 049015000
City: Västervik
Zip Code: 59330


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 15:00

Similar places near
Västerviks Inramning & Retro Västerviks Inramning & Retro 126 meter Detta var en mysig liten innramningsbutik som oxo har lite finloppisgrejer! Butiken ä...
Peters Musik Peters Musik 153 meter Rätt stort utbud för en liten affär
Sjösäkerhetsproffsen Sjösäkerhetsproffsen 828 meter Sjösäkerhetsproffsen är ett kvalitativt företag som fokuserar på produkter och utbild...
jem & fix Sverige jem & fix Sverige 959 meter
MECA Västervik MECA Västervik 1 km Alltid rätt del till din bil. När man bygger bilar kommer alla delarna från olika und...
Design på Ekebo Design på Ekebo 1 km Egen tillverkning i betong. Stort fokus på tomtar men du hittar även bänkar, bordsski...
Granngården Granngården 2 km Tar inte emot kontanter och utesluter där med en del av befolkningen från att vara de...
Dahl Dahl 2 km Trevlig duktig personal
Möllers Färg Möllers Färg 2 km Hjälpsam och trevlig personal, bra urval av färg och tapeter.
Jula Jula 3 km Mkt saker till humana priser. Något för alla. Återkommer gärna ‼
Reviews
Deras presentkort gäller 1 år!!! Kom 1 år och någon vecka senare och då hade mina 800kr gått upp o rök! Riktigt oseriöst så vänd dig till andra inredningsbutiker där villkoren sätts för kundens bästa. Mio lämnar 10 år på sina presentkort och många andra har 2 år!
Nu har jag tömt ut innehållet i vår soptunna med Papp och kartong. Tyvärr låg inte den lilla insatsen som saknades i nötknäpparens ask där. Det verkar vara det viktigaste, att den saknades, för då kan ni inte sälja nötknäpparen som jag lämnade tillbaka, till någon annan. Att jag, vuxna personer i familjen och gäster har klämt sig i handen av nötknäpparen var mindre viktigt. Ingen annan har klagat. Nehej. Men jag gör det. Jag blev väldigt förtjust i utseende och tyngd i denna nötknäppare men när den gör en illa vill jag lämna tillbaka varan utan att bli ifrågasatt över var kartonginsatsen är som att det är ert focus och inte att produkten har en brist.
Näthandel - Supersnabb leverans, bra förpackning och mycket trevligt bemötande på telefon vid fråga. Tack för det vackra halsbandet!
Dåligt bemötande. Helt fyrkantigt när nyttjande av presentkort gått ut med en dag. Trist och inte särskilt serviceminded.
En av landets bästa inredningsbutiker på nätet. Kul att ha varit i fysiska butiken också.
Alldeles för dyrt i för min plånbok. Kan hitta billigare i andra affärer
En Trevlig affär för den som söker det lilla extra till hemmet
Jättefin butik med trevlig och hjälpsam personal. Bra sortiment.
Trevlig butik med bra presentförslag.
Mycket bra service.
Comment on this business

to add Boligheter map to your website;