facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for BoLiving Fastighetsförmedling

About

ENGAGERADE fastighetsmäklare. Arbetar över hela STORSTOCKHOLM. Förmedlar ALLA TYPER av bostäder. Utför din bostadsvärdering/försäljning. Varmt VÄLKOMMEN!

Story

Varmt välkommen in till oss på BoLiving fastighetsbyrå!

Vår målsättning är att vi som mäklare skall förmedla Din bostadsaffär på ett tryggt och säkert sätt. Kanske Din största affär som någonsin genomförs. Bolivings tillgängliga och kunniga mäklare kommer bistå Dig i Din bostadsaffär med ett personligt engagemang.

Processen kan i vissa fall vara känslomässigt jobbig det är inte alltid lätt att skilja sig från sin bostad. Vi leverera en hög kvalitativ servicenivå och anpassar oss till våra kunders speciella behov.

Rekommendationer från tidigare kunder känns mycket bra och när BoLiving mäklare blir ett självklart val för våra kunder blir det ett angenämt kvitto på att vi lyckats.

Kontakta oss så berättar vi gärna mer om vår framgångsrika förmedling av just Din bostad.

Vår målsättning är att erbjuda ett alternativ i förmedlingen av bostäder som är absolut bäst för våra kunder. Vår vision är inte att bli störst men bäst!

Address: Perronggatan 1, 125 31 Älvsjö, Stockholms Län, Sweden
Phone: 0858801522
City: Älvsjö
Zip Code: 125 31



related searches: Bo living hus till salu
Similar places near
Mäklarhuset Älvsjö Mäklarhuset Älvsjö 2 km Professionella och trevliga att ha att göra med. Philip hjälpte oss med alla saker nä...
Reviews
Ett mycket trevligt bemötande från Anneli Nilsson. Vi hade stort förtroende för anneli som mäklare. Som säljare fick vi all den information vi behövde och kunde ställa frågor under hela säljprocessen. Anneli har hjälp oss med två bostadsförsäljningar och vi var lika nöjda med båda. Tack Anneli och boliving!
Supertrevliga, enkla att ha att göra med och hjälpte oss med väldigt kort varsel! Rekommendas varmt.
Rekommenderar BoLivings mäklare till alla där ute som ska sälja sin egna bostad. Om du letar efter en engagerad och flexibel mäklare som gör allt för bästa resultat så anlita en mäklare från boliving. Tack för allt ert slit ni gör skillnad!
Mäklaren var mycket engagerad och hjälpte till under hela säljprocessen. rekommenderar boliving starkt vidare
Toppresultat och jag är så nöjd med BoLivings insats. Rekommenderar starkt vidare till att som ska sälja sin bostad.
Riktigt proffsiga mäklare med fantastiskt prospekt med fina bilder och info. Jag kan utan tvekan rekommendera vidare till andra som ska sälja. Så nöjd med deras insats! 5/5!
Extremt nöjd med vår mäklares insats, så engagerad och duktig! Vi blev så nöjda och hoppas fler använder sig utav Boliving! Varmt att rekommendera, ni kommer inte bli besvikna.
Comment on this business

to add BoLiving Fastighetsförmedling map to your website;