facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for BolleRock

BolleRock

About

Bollerock är en festival som går av stapeln den 27 juli 2019. Band från Göteborg, Borås och Varberg. Banden i år blir: Anbaric, Monocide, Odessia, Pastfive, Sputnik Monroes, Reunion

Address: Slalomvägen 2, Bollebygd
City: Bollebygd



related searches: Findlinge rund, Kalksteinquader, Bollock
Similar places near
Turism i Bollebygd Turism i Bollebygd 1 km Turism i Bollebygd - ett samverkansprojekt mellan Bollebyds Ridklubb, Hulta Golfklubb...
Reviews
Finns inte många backar i Göteborgsområdet som kan mäta sig med denna. Huvudbacken är drygt 600m lång och liften är snabb, så man kan ändå få sig en bra genomkörare. Stor eloge till alla som får detta snurra!
Grym service och trevlig personal. Stor potential med två riktigt trevliga nedfarten. En blå, Kanada och en röd DH-linjen. Bra backar för semi-nybörjaren och mellannivå. Finns svarta nedfarten men har inte testat. Första gången jag körde ankarlift och jag nervös inför det men allt gick smidigt. Bra tillbehörsbutik med cykeluthyrning samt kiosk med mindre snacks och möjlighet att beställa mat som de hämtar från lokala gatukök. som sagt, åk dit och mer kommer att byggas till nästa år. Snyggt jobbat Bollenkollen!
OBS! Läs min första recension längst ner!! Vi var för andra gången förra helgen 4 killar som besökte Bollekokllen och åkte från Ulricehamn. Förra året besökte vi parken och var något missnäjda med både anläggning och att liften tyvärr inte funkade. Denna gång funkade allt så jag bedömmer att jag ger en bra bild av hur vi upplevde dagen. Vill tillägga att vi varit på Flottsbro, Vallåsen, Gesunda och Kesberget så jämförelsen är mot dessa. Överlag så känns lederna allmänt stökiga och med väldigt lite variation. Det som är sämst dock är liften/liftspåret som är helt utslitet och faktiskt svårt att bara åka upp i. En dags jobb där och 3-4 kubik sättsand/grus hade förbättrat avsevärt. Personalen? Dom försöker säker men känns allmänt ointresserade till att göra besöket kul. Så nu blir det inga mer besök på några år iallafall. Idag var det första gången på Bollekollen bike park ihop med grabben på 10 år. Tyvärr så fick dom inte igång liften då den spårat ut, men det fixade dom genom att lasta in oss och våra cyklar i en Renault skåpbil. Fantastiskt bra initiativ!! Det blev inte många turer, men vi körde Canada samt Blue. Överlag så är detta en bra bike park. Kanske dock inte för den absoluta nybörjaren om man inte kört lite vanlig MTB. Uthyrningen och "caféet" var lite slitet men det var trevlig personal. Hade blivit 4 stjärnor om liften funkat.
Perfekt för barnen att lära sig åka skidor!
Fantastiskt bra
Väldigt kul. Första gången jag provar DownHill. Hjälpsamma killar som jobbar där frivilligt så åk dit och prova. Det går att hyra cyklar där och det finns även en lite kiosk med dricka och lite mat.
Bra service och trevlig personal
Underbart ställe Försöker verkligen göra allt för kunden. Go och glad personal mm
Trevlig och hjälpsam personal. Varierande banor med DH-linen som personlig favorit. Cyklar finns att hyra. Helt ok hamburgare.
Var där på Cimgo ett sätt för handikappade att få en känsla av Downhill. Ett fantastiskt bemötande av instruktörerna från 7h Paraalpiin och anläggningens personal. Bollenkollen anordnar en mängd olika aktiviteter. Helt klart värt ett besök om man gillar ute aktiviteter.
Comment on this business

to add BolleRock map to your website;