facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bollnäs kommun

Bollnäs kommun

About

Bollnäs kommuns officiella Facebook-sida är en mötesplats för dig som bor i, arbetar i, besöker eller är nyfiken på Bollnäs kommun.

Story

Välkommen till Bollnäs kommuns officiella Facebook-sida! Besök oss gärna på www.bollnas.se för mer information om Bollnäs kommun.

Hälsingekommunen Bollnäs ligger i hjärtat av Gävleborgs län och gränsar till Ovanåker, Ljusdal, Hudiksvall, Söderhamn och Ockelbo kommuner, alla i Gävleborgs län, och Falu kommun i Dalarnas län.

Vår Facebook-sida
Här får du information från Bollnäs kommun. I ett eventuellt krisläge blir sidan en viktig kanal för informationsspridning.

Hur vi arbetar med sidan
Facebook-sidan bevakas och administreras av kommunens informationsfunktion.
Ansvarig förvaltning: Kommunstyrelsens förvaltning (e-post: [email protected])

Tänk på
Tänk på att inte lägga upp känslig information, till exempel personuppgifter, på Facebook-sidan. Vi rekommenderar telefon eller brev för sådana ärenden. Inlägg som riskerar att kränka enskilda personers integritet eller uppgifter som kan innebära brott får inte heller läggas upp här.

Inlägg med följande innehåll kommer enligt kommunens "Tillämpningar för sociala medier" att tas bort:
* förtal, uppvigling, personliga angrepp eller förolämpningar.
* hets mot folkgrupp och sexistiska yttranden.
* olaga våldsskildringar eller pornografi
* uppmaningar till brott
* upphovsrättsintrång

Om du som besöker sidan upptäcker kränkande innehåll eller har synpunkter på den här Facebook-sidan, skicka det till [email protected].

Kontaktvägar
Alla verksamheter och de flesta politiker och tjänstemän i Bollnäs kommun går att nå via telefon och e-post. Ring kommunens växel, tel. 0278-250 00, så kopplar de dig till rätt person.

Foton och filmklipp
Om du laddar upp foton och filmklipp på Facebook-sidan, måste de personer som eventuellt är avbildade eller medverkar, veta om det och tycka det är okej. När det gäller barn upp till 15 år, ska barnets vårdnadshavare alltid tillfrågas.

Address: Stadshustorget, 821 80 Bollnäs
Phone: 0278-25001
City: Bollnäs
Zip Code: 821 80



related searches:
Similar places near
Näringsliv och Utveckling i Bollnäs Näringsliv och Utveckling i Bollnäs 39 meter Vi på Näringslivskontoret vill göra det enkelt för dig och ditt företag.
Lediga jobb hos Bollnäs kommun Lediga jobb hos Bollnäs kommun 39 meter Här publicerar vi lediga jobb hos Bollnäs kommun.
Anhörigstöd Bollnäs kommun Anhörigstöd Bollnäs kommun 56 meter Anhörigstödet är till för alla anhöriga och man behöver inte ha andra insatser från s...
Företagarna Bollnäs Företagarna Bollnäs 143 meter Bollnäs förening för företagare. Medlemmarna har företag i olika storlekar i Bollnäs....
Flyktingguide/språkvän Bollnäs kommun Flyktingguide/språkvän Bollnäs kommun 167 meter Genom att bli flyktingguide/språkvän har du möjlighet att hjälpa en nyanländ flykting...
Bollnäs Bollnäs 488 meter Bollnäs is a Swedish locality and the seat of Bollnäs Municipality, in Gävleborg Coun...
Align Partners Align Partners 585 meter ALIGN is a network including international partners sponsored by Trosgnistan mission,...
Bollnäs IS Bollnäs IS 3 km Trevlig hall skulle va trevligt om kaffe maskinen ger de man vill ha och betalat för...
Comment on this business

to add Bollnäs kommun map to your website;