facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bolmen Fisk AB

About

Alldeles vid E4:an och sjön Bolmen, strax söder om Ljungby, ligger Bolmen Fisk med butik och servering.

Story

Alldeles vid E4:an och sjön Bolmen, strax söder om Ljungby, ligger Bolmen Fisk med butik och servering.

Address: Vägavfart 78, 34013 Hamneda, Kronobergs Län, Sweden
Phone: 037250180 eller 0768299949
City: Hamneda
Zip Code: 34013


Opening Hours

Monday: 09:00 - 18:00
Tuesday: 09:00 - 18:00
Wednesday: 09:00 - 18:00
Thursday: 09:00 - 18:00
Friday: 09:00 - 18:00
Saturday: 09:00 - 17:00
Sunday: 10:00 - 17:00


related searches: Hamneda Fisk öppettider, Rökeri Småland, Fiskrökeri, Matställe Bolmen, Lunch Bolmen, Julbord Hyltebruk, Fiskrestauranger Halland, Tiraholm badplats
Reviews
Perfekt stopp för ordentlig mat när man bilar genom Sverige. Fisken var som utlovat utsökt och även de andra rätterna på menyn höll hög standard. Hundra gånger bättre än majoriteten av andra vägkrogar och tusengånger bättre än kedjorna.
En riktig pärla! Vi valde allihopa sommartallriken med varmrökt laxfilé, färskpotatis och romsås. Fantastiskt gott! Sedan säljer de en hel massa godsaker över disk. Vi köpte med oss en smarrig fjällröding. Hit kommer vi gärna igen.
Efter att ha läst övriga recensioner förväntade vi oss en god lunch men blev tyvärr väldigt besvikna. Vi beställde spätta och beställer vi fisk på ett rökeri förväntar vi oss inte att få färdigmat som exempelvis "Dafgårds" men både spätta och chicken nuggets är värmd färdigmat. Små portioner och låg kvalitet som inte är värt priset! Tyvärr inga fler stopp här.
Enkel matsedel, mestadels baserat på rökta fiskprodukter. Men goda rätter och trevlig personal. Men man sitter i butikslokalen ßom har en enkel och tråkig inredning. Men sortimentet i fiskdisk och kyl och frys är kanon. Har man kylväska med sig så kan man handla högklassiga varor till bra priser även om man reser längre sträckor.Mat: 4/5
Maten är god. Vi tog friterad spätta med ugnsstekt klyftpotatis, remouladsås. Lite grönsaker. Man får en stor portion. Lite tråkig lokal.Mat: 3/5
Familjär, hemtrevlig servicekunnig personal. Man kunde till och med köpa frysklampar med till laxburgarna vi köpte m oss hem, det blev jättebra när vi hade 3 timmar hem till kylskåpet Mat: 4/5
God och vällagad mat är svårt hitta längs med E4:an. Der här stället driver sitt eget rökeri och den rökta laxen som serveras som dagens är butikens egen. Atmosfären är något av en korsning mellan vägkrog och fiskeributik. Trevlig personal. Ett av de bästa stoppen!
Riktigt god varmrökt lax. Potatisgratängen var dock högst medelmåttig så drar ner helhetsbetyget. 139 kr för en lunchtallrik, i högsta laget med tanke på miljön, en enkel servering inne i en fiskbutik, men mycket bättre alternativ än lunch på hamburgerkedjorna om man är på roadtrip.
Har uppskattat denna butik under många år. Har alltid köpt inlagd strömming med hem Men så tråkigt är att sista gångerna är dom torra hårda och för mycket ströbröd. Så besvikna och köper inte fler. Men ålen uppskattar vi.
Fantastiskt hemlagat och rökt kött, fisk m.m . Bästa stoppet på E4 !
Comment on this business

to add Bolmen Fisk AB map to your website;