facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Boo Energi Entreprenad AB

Boo Energi Entreprenad AB

About

Boo Energi Entreprenad AB är en smart, energifull och lokal entreprenör som erbjuder energismarta entreprenadtjänster med kvalitet och personlig service.



"Boo Energis koncern består av elnät, elhandel och entreprenadtjänster.Vår gemensamma målsättning är att vara en omtänksam och trygg leverantör med en genuint bra service. Vi står för god kvalitet till ett attraktivt pris med miljön i fokus.Hållbara energitjänster där innovation möter tradition."
Address: Värmdövägen 657, 13241 Boo (tätort de Nacka)
Phone: +46704288896
City: Boo
Zip Code: 13241


Opening Hours

Monday: 06:30 - 16:00
Tuesday: 06:30 - 16:00
Wednesday: 06:30 - 16:00
Thursday: 06:30 - 16:00
Friday: 06:30 - 14:00


related searches: Boo Energi Solceller, Boo Energi laddbox, Göta Energi, Elskling, Laddbox Värmdö, Nacka Energi, Elområden, Skellefteå Kraft
Reviews
Har alltid haft förtroende för Boo Energi. Tyvärr har förtroendet minskat efter denna vinter. I varje fall vad gäller er rekomendation av avtal. Boo portföljen är, i varje fall, denna vinter ett dyrt fiasko. Månad efter månad har ni försökt förklara varför portföljen är betydligt dyrare än rörligt. Var inte erkänna att era inköp inte lyckats? Känns som ni efter varje räkning försöker lugna kunder/medlemmar hur komplicerad marknaden är numera. Men... Framöver... Är er bedömning att ni har läget under kontroll? T ex inför nästa högkostnadsperiod? Personligen har jag två abonnemang. Ett rörligt i stan och Boo E i min andra bostad. Noterar att portföljen har varit nära dubbelt så dyr som mitt rörliga i stan under årets tre första månader. Sen tillkommer ju moms som naturligtvis genererar ett högre belopp på slutsumman. Trist! Hur ser ni, ärligt, på framtiden för er portfölj? Skulle vara tacksam för era tankar inför nästa vinter. Har naturligtvis inte lust att uppleva detta senario en vinter till. Då byter jag hellre avtal än att chansa!
Känner att man skall ha fått bättre information om den sk. Boo portföljen, hur den fungerar och varför priset var orimligt högt i både januari, februari och mars. Efter att ha varit i kontakt med kundservice har jag fått förklarat för mig att de köper in elen flera månader i förskott. De höga priserna berodde därmed på att de köpte in elen under december då prognosen för elmarknaden var som mest instabil och dyr. Det jag dock tycker låter osäkert är att priserna skall drabbas i hela tre månader för att de köper in den i förskott. Visst var priset i december bra, men det känner inte kundvänligt att drabba kunderna i tre månader och ge ett bra pris under en. Kort och gott vill jag inte rekommendera detta bolag.
Ännu en månad mars när vi får betala det dubbla priset på Boo portföljen jämfört mot rörlig elpris. Ni måste göra om portföljen då den bevisligen inte fungerar. Man måste kunna påverka priset mer själv och man har ju inte en aning om vad det kommer att kosta förrän man får räkningen. Jag instämmer med tidigare inlägg och är besviken.
Alltid gillat boo energi men det har ändrats i ett slag. Jag är en sansad person som läst på boo portföljen. Jag tyckte t.o.m. att de som var upprörda i januari över de höga priset var fel ute och dåligt informerade. Med det sagt, detta är ta mig fan inte ok. Februari räkningen är i stort sett lika hög vilket måste innebära att de som handlar med och säkrar pris varit helt fel ute? Er modell ruinerar oss och suddar ut tanken med elstödets kompensatoriska syfte helt och hållet. Ni borde skämmas och erbjuda oss kunder som naivt trott på denna modell en enkel väg ut. Mvh Henrik
Boo energi har misslyckats med att förklara på ett tydligt sätt hur Boo portföljen fungerar, syns ffa nu när fakturan för januari kommit. Läser på sociala medier hur många känner sig lurade och besvikna. Trots lägre förbrukning, varmare väder har många fått en stor räkning som är likvärdig den i december.
Min upplevelse av Boo energi är inte det bästa trots jag är tyvärr en kund hos de fortfarande. Inget som jag kan rekommendera.
Fint elbolag med bra service. Synd att man inte har app med funktioner typ tibber.
Bara bra erfarenheter efter ett drygt halvår som kund. Fick ett bra avtal för tre år, kan tydligt se allt jag vill se på mina sidor som är lätt att logga in på.
Nej, tyvärr är Boo Energi inte ett alternativ är 2021. Buggig hemsida, långa svarstider på e-post och efter tre månader som kund har de inte lyckats aktivera Mina sidor åt mig så jag kan inte ens se min användning eller administrera mitt avtal. Kommer säga upp per telefon då flera av mina mail lämnats obesvarade, men det gäller att träffa rätt för de har stängt alla tider man kan tänkas vilja ringa dem - innan jobbet, på lunchen och efter jobbet.
Det finns få elbolag som har så bra service & kundkontakt som dessa. Äntligen har jag hittat en ärlig o prisvärd elleverantör
Comment on this business

to add Boo Energi Entreprenad AB map to your website;