facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Borås Cars Import

Address: Bodagatan 15 , Borås 507 42, O, SE
Phone: +46 33 41 55 31
City: Borås
Zip Code: 507 42



related searches: Vinci, Borås omdöme
Similar places near
Hollender, Gösta Hollender, Gösta 625 meter
Gülhan Salladsbar Gülhan Salladsbar 831 meter Översatt av Google Unik och mycket imponerande, iögonfallande restaurang. Bra Origin...
Pizzacenter Pizzacenter 872 meter
Borås Auto Borås Auto 955 meter
Kara, Aziz Kara, Aziz 1 km
Le Notre Le Notre 1 km
Rondo Pizzeria Rondo Pizzeria 2 km Sent hemma från jobb,och gjorde en beställning strax efter 23.00 flesta har stängt 22...
Reviews
Riktigt dålig service. Köpte en bil i december och nu krånglar kopplingen. Kopplingspedalen fjärdar inte tillbaka, men när dom kollade på problemet så sa dom att den var perfekt, inget fel. Vi förklarade att det bara händer ibland och oftast när den är kall. Dom svarade att det inte finns något fel. Jag förklarade att dom måste kolla på problemet och försökte säga att jag en gång inte fick i friläge mitt i en lång kö, men dom avbröt mig och sa ”om du är frisk, finns det någon medicin jag kan ge dig?” Aldrig varit med om något så otrevligt och opfoffsigt innan.
Riktiga fulla bilhandlare. Blev jätte besviken idag efter ett besök för att handla en bil som dom har berättat att den är i top skick. Kom 10 mil för att se att bilen va allvarligt krockad på baksidan. Synliga fel på dålig spackling, lackering osv. Efter 5 minuters konversation så fick man gå därifrån med ord från ägarna att bilen har inga fel och tom att jag får inte köpa mer denna bilen. Riktiga fulla skojare a luriga människor i världsklass. Undvik köpa bilar hos dom!!!
Köp absolut inte en bil här. Så fort dom fått in pengarna så är du inte värd mer än smutsen under dina skor om det skulle uppkomma fel på bilen vilket dom är skyldiga att åtgärda.
Trots alla negativa saker som skrivits här, måste jag bara säga att det var över all förväntan! Var väldigt osäker men sen dök det uppe säljare å han var utom ordentligt trevlig och professionell han berättade om bilen sen fick jag provköra. Sen satte vi oss ner drack kaffe å köpet blev gjort. Fick både rekond, tvätt och vinterdäck. Helnöjd Fråga efter Lukas!
Avråder er starkt ifrån att köpa bil ifrån Borås cars!! Personalen är fientlig, väldigt påtryckande och man känner sig nästan tvingad att köpa en bil. Vi valde att ge dom en chans då de hade den bilen vi ville ha för ett bra pris. Men de sålde oss en defekt Audi Q5 som de vägrade lyssna på att det ens var fel på. Efter mycket tjat så skulle de ta in bilen på verkstad och vi skulle få en likvärdig lånebil, de kommer ner med golf 4 som var rena rama dödsfällan och bilen stod även registrerad på förra ägaren fortfarande. Tillägga ska jag även göra att jag var gravid vid tillfället och de ger oss en bil som hade extremt många fel och var farlig att ens bruka mina föräldrar har AD verkstad. Efter flertalet mejl, samtal och sms så ger de med sig när min pappa har fått ta ordentlig ton gällande de defekta delarna på bilen och de köper tillbaka den. Aldrig mer, fy!! Köp ALDRIG bil ifrån Borås cars!
Första gången ja besökte så va dom inte där utlovad tid . Sen när dom kom dit .va bilen i mycket sämre skik . Så valde att inte köpa bil den gången där m Sen andra gången för alla är värda en andra chans så Kommer jag dit och har en prisklass att gå efter. Men personal försökte tydligt försäljnings taktik och försökte sjävklart sälja ett mycket dyrare alternativ . Ingen bra känsla och valde att köpa bil någon annan stans.
Pålitlig bilhandlare! Jag bytte in min gamla bil som visade sig vara fel på. jag visste inte ens om det! De provkör bilar och testar när man vill byta in så det betyder att bilar er testade! Får alltid bra pris när man byter in bilar och okej priser när man köper! Alltid handlat bilar hos Borås cars och aldrig ångrat! Man får bra ränta vid bil finans!
Trevlig personal. Men vissa bilar var smutsiga
Tvivlar inte på er som haft negativa upplevelser, men kan bara tala utifrån min erfarenhet och där blir det tummen upp. Träffade en säljare som generellt verkade rätt irriterad och osympatisk, han suckade när man ställde frågor. Därför får de 4 av 5 stjärnor. Men med tanke på vilken bil jag fick tycker jag inte det spelar stor roll. Lite småtrist bemötande helt enkelt, men jag fick all information jag bad om. Åkte dit för att kolla på en Skoda som var nedsänkt från 26 till 24. Fick den för 18. Då service inte var gjord på ett år fick jag hämta den nästa dag efter olje/filterbyte som jag bad om. Fick dessutom med nya sommardäck till nästan nya dubb satt på. Bilen gick sedan dagligen i 6000 mil utan problem, tills jag krockade den.
Dålig service, hotfull personal, håller inte det dom lovar, hör inte av sig och svarar inte när man själv hör av sig. Kommer definitivt behöva anmäla till ARN
Comment on this business

to add Borås Cars Import map to your website;