facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Borås Resecentrum

Address: Sven Eriksonsplatsen 10, 503 38 Borås
City: Borås
Zip Code: 503 38


Similar places near
Borås centralstation Borås centralstation 59 meter Borås centralstation – węzeł transportowy w Borås, w regionie Västra Götaland, w Szwe...
Reviews
Kklar 10 påängare. Uteliggare och taxichaufförer . Jag fick bra sällskap direkt. Sedan har man tappat händerna i mina fickor,tappat ,försökte tvinga mig att säga av honom och tvingade mig att dricka öl.
Skulle önska att pressbyrån var öppen längre så en kunde köpa något när en kommer in sent.
Hållplatserna är utspridda över ett stort område som inte går att överblicka. Att hitta de olika lägena mycket svårt då det inte fanns nån karta. Fanns värdar som stod inne och pratade med sina kollegor på resebutiken. Inte mycket till hjälp. Hoppas jag slipper åka till Borås igen!
Ligger mycket en skräp på marken vid bussarna på morgonen, fåglar drar ut skräpet ur dom öppna soptunnorna. Väntsalen borde fräschas upp, golv och väggar är smutsiga och det luktar gammalt.
Som resecentrum väldigt brs
Platsen innehar både tidpunkten och en kiosk. Nya fräsha lokaler med hiss då den är på två våningar. Cirka 50 meter till tågstationen som också innehar stor kiosk och ett mysigt café och toaletter.
Man.snabbt fortsätta sin resa vart man än är på väg,det finns alltid förbindelser dit man ska åka.
En helt vanlig Station
Finns Pressbyrå och Espresso House, men väldigt höga priser, till exempel 15 kr för en risifrutti. Ganska liten väntsal men det finns skärmar överallt som berättar vilka bussar/ tåg som går när och varifrån.
Comment on this business

to add Borås Resecentrum map to your website;