facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Borås Stadsteater

Borås Stadsteater

About

Borås Stadsteater är en samhällsägd Stadsteater mitt i centrala Borås.
Borås stadsteater är i sanning DIN teater.

Story

Om Borås stadsteater

Vår uppgift är att skapa upplevelser för vår publik. Det sker via en samspelt ensemble, duktiga hantverkare och en organisation som präglas av öppenhet mot varandra, där vi tillsammans arbetar för att överträffa de förväntningar publiken har på det vi levererar.

I grunden finns en stark passion för, och stolthet över, det vi håller på med. Det genomsyrar varje enskild yrkesroll och märks hela vägen ut på scenen och vidare till publiken. Vi hjälper publiken att kliva in i en annan värld, där vi möter dem live. Här och nu. Vi bjuder på en magisk stund som stärker publikens möte med sin verklighet. Vi delar med oss av Borås konstnärliga kulturliv när det är som bäst.

Borås Stadsteater grundades för snart 50 år sedan. Vi är en del av Borås Stad och du hittar oss i Kulturhuset. Borås Stadsteater grundades 1964, då kulturnämnden i Borås tog över huvudansvaret för den dåvarande Borås Kretsteater (grundad 1954 av Lars-Gerhard Norberg). 1975 flyttade man in i det då nybyggda Kulturhuset. Innan detta hade man använt sig av Borås gamla teater, byggd 1873 och riven 1983.

Address: Åsbogatan 27, 50456 Borås
Phone: 033353535
City: Borås
Zip Code: 50456


Similar places near
Kulturhuset Kulturhuset 34 meter Fegt av er att stoppa Sadaf Ahmadis utställning. Har ni inte sett Handmaidens tale? M...
Sagateatern Sagateatern 379 meter Bra musik men ett stort minus är att ni inte har alkoholfria drinkar. Ni hade endast ...
Regionteater Väst Regionteater Väst 604 meter Superbra . Trevlig personal och riktigt bra teaterpjäser. Man kommer riktigt nära.
Parkteatern i Borås Parkteatern i Borås 132 km PARKTEATERN - Borås största teatersalong med över 850 sittplatser plus 350 ståplatser...
Dramafabriken Dramafabriken 162 km Ni når oss lättast via [email protected] eller på Twitter.
Reviews
Trevlig ställe vid fin miljö. Trevlig och hjälpsam personal. Gäst förestälningen från Finland toppen
Härlig föreställning, härlig ensemble
Väldigt bra ställe med trevlig och snäll personal och uppvisningarna är verkligen toppen!
Riktigt trevligt! Fler toaletter hade dock varit uppskattat
Fina lokaler att sitta i. Sköna stolar samt bra lutning på parkettplatserna. Bra ljud och ljus från scenen. Tillgång till fräscha toaletter.
bra teater uppskattar det verkligen
Trevligt gästspel. Yeah, yeah.
Såg en bra föreställning om hållbarhet, Innan träden faller. Engagerande föreställning. Själva teatern är fräsch, trevlig personal och fin bekväm salong. Ett litet minus för att det inte går att få en drink i pausen
Vi var här på föreläsning så det är på den grunden jag skriver en recension. Bekväma stolar och stor salong. Ett utmärkt ljud. Det var både tal, musik och film under föreläsningen. Kommer gladeligen se mer på denna teater.
De var som fint där å mysigt med de gamla soffan å mycket annat där. Som var mysit
Comment on this business

to add Borås Stadsteater map to your website;