facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Borensbergs Pizzeria

Address: Borensberg
City: Borensberg


Similar places near
Napoli Borensberg Napoli Borensberg 50 meter Mycket god mat och trevligt personal.Mat: 5/5
Reviews
För tjock botten och stora lökbitar på kebab pizzan, ätbar men inte mer. Några skivor gurka till hade inte skadat. Kebab rullen var okej. Edit: lägger till en extra stjärna för att deras mexikanska pizza Acapolco var väldigt god och stark, lite rinnig.
Åt kebab tallriken och hade magknip dagen efter hela dagen. Tänkte inte på det tills en kompis berättade att han ätit kebabpizza samma kväll och hade magknip och sprang oxå på toan under dagen efter.
Mycket god mat och väldigt trevlig personal!Mat: 5/5
Mycket goda pizzor. Väl värda pengarna. Barnvänlighet: Har även barnmeny. Tillgänglighet för rullstol: Enkelt att ta sig fram med rullstol.
Ända stället vi handlar i från kommer inte att svika deras pizza, bästa pizza, bra service o personal är gudomliga Mat: 5/5
Helt ok kebabrulle. Priset som anges i menyn stämmer inte så tänk inte att du hittat pizzaälskarens paradis för det ligger i vagnhärad piccolino. Kebbabrullen kostade 95kr men till min förskräkelse debiteras man med en serveringsavgift på 10 kr om man väljer att äta på plats. Endast dryck som säljes är ok att ha som måltidsdryck så ta inte med egen. Miljön är trevlig speciellt en sommarkväll som när jag besökte pizzerian. Dock är stolarna av Rusta kvalitet och borden instabila så håll hårt i drycken.
Jag tycker maten smakade som på vilken pizzeria som helst. Något annat är ju inte heller att förvänta sig. Miljön i sig lämnar mycket att önska dock får man mat och man blir mätt.
Jag var nöjd med mitt besök efter att ha ätit en stor fin pizza som smakade som den ska. Tråkiga bord och stolar, ingen rolig miljö. Vill ändå rekommendera det som snabbmatsställe!
Positiv och trevlig personal. God pizzasallad för det mesta. Fräscha toaletter. visar på att man bryr sig...
Det är vanlig pizza. Lätt att stanna utanför.ParkeringsplatsGanska svårt att hitta parkeringParkeringsalternativAvgiftsfri gatuparkering
Comment on this business

to add Borensbergs Pizzeria map to your website;