facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bores

"Magiska burgare i all sin enkelhet!IN GODA BURGARE WE TRUSTEat in, takeaway, hemkörning"
Address: Nysäters Gata 6 , Vallentuna 186 31, AB, SE
City: Vallentuna
Zip Code: 186 31


Opening Hours

Monday: 10:30-22:00
Tuesday: 10:30-22:00
Wednesday: 10:30-22:00
Thursday: 10:30-22:00
Friday: 10:30-22:00


related searches: bore ltd, bore sea, bore vessels meme, ab tools
Similar places near
Våning Ett Våning Ett 112 meter
Vinas Pizzeria & Restaurang Vinas Pizzeria & Restaurang 2 km En industriområdes pizzeria med blandad meny. Lunchpizzan landar på 78kr-99kr inkl sa...
Reviews
Väldigt goda hamburgare, och mycket goda pommes. Maten var riktigt bra när jag var där och åt! Minimal lokal gör att det är svårt att undkomma servetter som fångats av vinden varje gång dörren öppnas. Utöver det var det en mycket trevlig upplevelse i sin helhet! Deras ljudsystem från SONOS är lite overkill för deras lilla lokal, men det är bra ljud och en trevlig atmosfär. Helt klart värt fler besök i framtiden!
Första gången jag var där så beställer jag baconburgaren. Det jag får är en burgare som är dränkt i sås, inte gott. Andra gången sa jag att jag ville ha originalet utan någonting på. Kassören verkar inte förstå enkla ord så jag får en originalet där dom kastat in hela butikens lager av sallad och sås. Jag vill tillägga att jag inte fick min pommes som jag beställde som ingår i menyn men fick ändå betala menyn. Skandal!
Burgarna är det absolut inget fel på, supergoda verkligen. Men att det kan ta över en halvtimme för att få maten är katastrof. Det skall tilläggas att det ej heller var många före i kön. Skärpning!!
God burgare! Tog en månadens special som de tagit fram med killarna bakom the chef and the craftman.
40 min väntan på en EN dubbelburgare med pommes i en simpel korvkiosk??!! Ingen ursäkt av personal på plats. 200 kr för kalaset inkl en dricka och dip. Under all kritik att de inte informerade vid beställning att de hade flera dolda appbeställningar som låg före. Dessutom galet överprisad oxfilébaserad köttfärs kanske? En fördel medförde detta:Vet nu var jag INTE ska lägga pengar på nästa besök i Vallentuna centrum.
Efter tre felaktiga beställningar är detta ställe inte längre värt att köpa mat på, antingen har de tagit 40 minuter och/eller så saknas flera delar ur beställningen extra pommes, dippar, dryck.
Uppdaterat betyg: fortfarande grymma burgare, men servicen runt omkring är tyvärr undermålig. Vid senare hembeställningen väntade jag flera timmar och fick aldrig min mat levererad. Jag försökte även nå resturangen per telefon ett tiotal gånger under kvällen utan svar. Uselt. Överlag är väntetiderna ofta långa, och vid onlinebeställningar så är maten sällan klar vid angiven tid. Original betyg: Troligen några av Norrorts bästa burgare! Tyvärr lite underbemannade ibland och lite lite sittplatser men det är ju ändå ett gatukök men absolut inget som påverkar smaken.
Kan ta Oerhört lång tid att få sin mat, appen fungerar katastrof och säger ofta att de ska ta 10-15 minuter innan maten är klar men i själva verket är det 30-40 minuter minst, har fått vänta över 1 timme. Har tröttnat nu då det varit så väldigt många gånger.... .
Jättegoda burgare, verkligen, men funkar inte att beställa via appen och inget svar i telefonen. Efter två sådana erfarenheter på rad ger vi upp Bores :-
Vet inte vad som har hänt med Bores? Men fick ett otroligt dåligt bemötande idag efter att ha fått reda på att min beställning skulle dröja ytterligare 30 min efter appens tid. Fick då min beställning borttagen av de som jobbade och fick sen som svar att jag fick göra en ny beställning om jag ville beställa igen.. har tidigare hyllat Bores men tyvärr är jag långt ifrån ett fan längre!
Comment on this business

to add Bores map to your website;