facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Borgarparken

Address: Borgar Parken, 824 40 Hudiksvall
City: Hudiksvall
Zip Code: 824 40



related searches: Borgarparken kungalv, Brf Borgarparken, Borgarparken kungalvs kom, Statuskontroll bostadsrätt
Similar places near
ZipR Sports ZipR Sports 36 meter "The new way to play catch"
Kennel Tincanis Kennel Tincanis 508 meter
Sportparken Sportparken 554 meter Väldigt trevligt och uppskattad satsning av kommunen
PT Jennie Berg Gardell PT Jennie Berg Gardell 619 meter Personlig tränare i Hudiksvall
Helsinge Jakt & Fritid Helsinge Jakt & Fritid 847 meter Bästa fritids affären i stan.. ska du fiska?.. då är det hit du ska gå först.
de_inferno de_inferno 1 km
Team Björn Lundén golf Team Björn Lundén golf 3 km Här kan du följa Team Björn Lundén - golf, ett team för lovande golf juniorer. Följ o...
Hudiksvall Stables Hudiksvall Stables 9 km A well specified 11 box stables in a peaceful location surrounded by beautiful grazin...
Längdspecialisten Längdspecialisten 9 km Ulf Svensson, Dan Marsch
Reviews
Mycket bra rastplats för de små. Från riktigt små upp till lite större barn. Varma dagar är även plastdammen uppskattad. Handikappanpassad toalett och lekställning. Här har man gått den där lilla extra biten för att tillfredsställa alla.
Härligt ställe där hela familjen kan ha roligt gammal som ung. Vi hade våran hund med som kunde ligga fastknuten i skuggan en liten bit därifrån och ändå delta på håll och naturligtvis under uppsikt för andra barn eller vuxna som är hundrädd. Vårt barnbarn testade fågelbogungan och verkligen njöt.
Perfekt lekpark för barnen. Fin även en liten pool som är fullt på vardagar.
Borgarparken är bäst på sommaren. Då är toaletten öppen och alla lekställen blir roligare, samt att under en viss period på sommaren så fylls poolen med vatten. Bogarparken är ett perfekt ställe för alla och det finns bra med sittplatser om man vill ha matsäck med sig.
Ganska bra park men bröt fötterna när jag skulle hoppa ner i poolen. Dessutom stämmer inte riktigt namnet, när jag var där såg jag bara SOSSAR
Riktigt fin lekpark. Även för lite större barn.
Parken är stor och har mycket utrymme för träning‍‍ jag var själv där nyss och tränade KenJutsu tekniker det var nästan ingen där så jag fick lugn och ro med träningen så härligt kände mig värkligen fri som en Citeonfjäril synd bara att jag var tvungen att avbryta av att jag stukade foten tidigare och foten reagerade men utöver det så var träningstunden fridfullt harmoniskt härligt Du som ser detta Ha en trevlig natt/ha en trevlig kväll/ha en trevlig dag kram mvh Kitty
Stor och välskött park som används av få.
Superfint ställe att åka till med barnbarnen! Finns mycket att leka med för dem och när vi dessutom prickade in vårt besök med att det var kaninhoppning i parken,ja då kan det inte bli annat än flaggan i topp!
Toppen! Härlig lekpark med bra utrustning. Stimulerande. Säker. Rolig! Bord att äta vid i närheten. Hit kommer vi gärna!!
Comment on this business

Directions to Borgarparken with public transportation


Hudiksvall Karamellfabriken 180 meters
4
Hudiksvall Hälsocentralen 250 meters
4
Hudiksvall Hamnplan 290 meters
3
37
9
Hudiksvall Östra skolan 290 meters
3
37
4

to add Borgarparken map to your website;