facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Borggårdscafet

About

Mysigt Café på Tyresö Slott.
Vi serverar smörgåsar, sallader, matpajer, soppor, våfflor, pannkakor, Räksmörgås lyx, glass och ett stort urval av hembakat.

Address: Tyresö Slott, slottet, 135 60 Tyresö Strand, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08-770 41 00
City: Tyresö strand
Zip Code: 135 60


Opening Hours

Monday: 09:00 - 17:00
Tuesday: 09:00 - 17:00
Wednesday: 09:00 - 17:00
Thursday: 09:00 - 21:00
Friday: 09:00 - 17:00
Saturday: 09:00 - 17:00
Sunday: 09:00 - 17:00


related searches: Borggårdscafet tyreso, Borggårdscafet reviews, Café Notholmen öppettider, Tyresö slott Café öppettider, Tyresö slott öppettider, Tyresö slott Café, Tyresö Slottskrog, Café Tyresö
Reviews
Inte barnvänligt Inte tillgängligt förpersoner med rörelsenedsättning. Det är inte en mysig café, namnet till trots. Det är massage salong och butik, med möjlighet att köpa till mat och fika. Hemskt förrvirande system med så kallad självbetjäning, trappor och trånga passager. Först kliver man in och förväntas förstå systemet med brickor, tallrikar och dylikt. Sedan får man lista ut hur man kan betala för sig, för 3 tjejer i köket är fullt upptagna med sallader och en vill inte störa dessa med så dumma frågor. När man väl upptäcker att betalningen sker en trappa upp får man tränga sig igenom en lång smal passag. Där står kaffetermosen , så var försiktig och snubbla inte över nån med brickan lastad med paj mm. Där uppe hamnar man i en nån slags inredningsbutik. Akta dig så du inte välter nån vas eller figurin. Efter betalningen ställs frågan om sittplatser på sin spets. Att stanna i en liten hörna längs in i inredningsbutiken eller passera flera hinder på väg ner till uteplatsen? Priser är inte billiga heller, men det är försvarbart med tanke på läget.
Borggårdskaféet erbjuder goda bakverk, fräscha sallader och fantastiska räkmackor med smørrebrødsinspiration. Litet muggiga möbler, men det uppvägs av skaffningen. Betyget dras ner aningen för att en stackars ensam flicka fick slita som ett djur denna vackra sommardag. Det gjorde hon med vänlighet och gott humör - med den äran. Då stod vi ut med att det tog lite tid...
Varning!!! Uruselt café. Smutsiga bestick och glas. På uteserveringen rangliga bord och stekhett eftersom parasoller fåtaliga. Mysfaktor 0. Medioker mat. Sallad utan bröd. En skam för nordiska museet.Mat: 1/5
Caféet var så dåligt! Självservering i en miljö som inte är anpassad till just det. Kaffet var bedrövligt! Vi fick leta efter mjölken som var iskall och därmed blev kaffet fesljummet och svagt. Det sämsta jag druckit! Brödet, kakorna var jättegoda och blev en liten tröst.. Miljön är trång, prylar överallt, det pågick tydligen en konstutställning bland allt plotter. Bottenställe! Att ta med sina vänner och inte ens få gott kaffe, är så trist! Aldrig mer... tyvärr, måste vara ärlig. Däremot är Tyresö slottspark underbart vacker.. tar med eget kaffe nästa gång.
Väldigt trångt och väldigt dyrt men ändå mysig miljö. Lite konstigt att ha café på en våning men kassan på en annan. Goda pajer! Vegetariska alternativ: Ostsmörgås fanns, men allt annat hade skaldjur eller skinka. Vegetariskt fikabröd. Parkering: Gott om parkeringar vid handelsträdgården, 20:-/h, tre minuters promenad till caféet.
Mysigt fik i Tyresö Slotts vänstra flygel. Stort utbud av bakverk. Finns även smörgåsar, soppa, våfflor m.m. Sittplatser både inne två mindre rum med kakelugnar och ute på borggården. Kan de bara byta ut den usla kaffemaskinen så skulle allt vara perfekt.
Rörigt och plåttrigt i lokaler som inte alls är anpassade för verksamheten. Svårt att servera sig när det inte finns plats att ställa brickan någonstans. Dessutom ska man gå en trappa upp för att betala. Kaffet var nog det sämsta jag druckit. Pajen var inte tillräckligt gräddad. Den smakade mjöl och smör. Ett riktigt bottennapp!
Trevligt att fika på borggården i vackra september månad god kaka men kaffet var ingen höjdare
Nä det här var tyvärr inte gott. Pajen var som en skumgummi madrass och salladen kändes som den var från 90 talets skolmatsal. Någon slags tzatziki på tallriken som bara smakade fil. Otroligt synd med så trist mat på en så fin plats.
Ett cafe som inte är anpassat för 70+are. Hämta en trappa upp i mörk trappa utan räcken att hålla i. Betala 2 tr upp med änne fler trappor. Att bära en bricka med kaffemuggar i dessa trappor är en utmaning. Servering vid borden är en självklarhet. Men icke. Gamla och slitna utemöbler som inte passar på underlaget. Dessutom det i särklass dyraste stället vi varit på. Det blir inte fler besök och jag kan inte rekommendera äldre personer att gå hit.
Comment on this business

to add Borggårdscafet map to your website;