facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Borgholms Hälsocentral, Friskvård

"I Borgholm har vi drop-in för akuta åkommor måndag till fredag 9.00-11.00 och 13.00-15.00. Du behöver inte ringa innan ditt besök. Om ditt ärende kan vänta till nästa dag kan du ringa direkt till din husläkare för medicinsk bedömning. Direktnummer till din husläkare och mer information hittar du på hemsidan.Vårt mål är att se till hela dig som individ och att kunna erbjuda dig kontinuitet i form av en fast läkarkontakt.På helgen och helgdagar finns primärvårdsjouren i våra lokaler. Endast tidsbokade besök ring 0485-151 01."
Address: 387 32 Borgholm
City: Borgholm
Zip Code: 387 32


Reviews
En del av personalen i resorptionen är väldigt otrevliga , jag frågade en tjej om PCR test men hon svarade mig argt och respektlöst. Jag vet inte varför! Hon kanske är för rasistisk! Så varför jobbar hon på hälsocentralen när hon inte kan hjälpa människor. Vi behöver hjälp, inte respektlöshet.
Ett stort tack för Åke Åkesson, hans duktiga kollegor och medarbetare som tog emot, diagnostiserade och behandlade mig på ett professionellt och vänligt sätt! Det här är nog Sveriges bästa hälsocentral!
Så bra service och trevlig personal mitt i sommaren. Imponerande!
För kännedom så är det olika öppettider sommar/vinter och vi har svårt att ändra det på Googles egen sammantagna information, för att alltid få korrekt öppettider gå in på Borgholm eller Löttorps hälsocentral eller Primärvårdsjouren Borgholm via 1177 .se
Stort minus till den sköterska som tog i mot min dotter o barnbarn på ett sådant otrevligt o nonchalant bemötande när de kom via akutingången uppvisande covit 19 symptom.
Detta är andra gången man sitter och väntar länge innan man ska träffa läkare man har tid bokad hos. Förra gången fick jag vänta 25 min och denna minst 15 min. Inte okej att låta patienter vänta längre än den bokade tiden som är.
Stort tack för ett mycket fint/proffsigt bemötande samt hjälp när min fru var tvungen att besöka er. Tack läkare Gustav samt alla sköterskor.
Till tjejen som tar covidtest, du är helt underbar, trevlig, glad och så försiktig! Du gjorde min dag!
Fick hjälp direkt även bägge ggr samma dag men kunde gett mig Antibiotika direkt när mådde så dåligt... Så hade jag sluppit åka dit andra gång...
Fantastiskt med dropin, vänligt och proffesionellt bemötande!
Comment on this business

Directions to Borgholms Hälsocentral, Friskvård with public transportation


Borgholm busstation 270 meters
101
102
107
160
Forngården 280 meters
Stenbergsgatan 290 meters
101
102
535
536

to add Borgholms Hälsocentral, Friskvård map to your website;