facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Borlänge Centralstation

Address: Borlänge (commune)
City: Borlänge


Reviews
Personlighetsbefriad väntsal som till råga på allt har dåligt med bänkar/sittplatser för tågresenärer. Anländer man efter kl 19 en vardag så ska man inte räkna med att kunna köpa någonting att läsa eller lättare förtäring eftersom Pressbyrån då har stängt. Det har funnits en liten servering/diner tidigare, men där såg det helt förbommat ut och jag såg heller ingen skylt. Laddstationer/eluttag finns det heller inte gott om.. såg ett par stycken utmed själva gången/bron, men de sitter mitt på väggen och vill man ladda sin laptop så får man helt enkelt stå och hålla i den under laddningen.
Fin station, har väntsal för både buss och tåg med träbänkar. Det finns en kiosk Pressbyrån där man kan köpa mat och snacks, godis, fika med mera. Betal-toaletter för man, kvinna, handikapp och skötrum finns. Budbee skåp finns i ett hörn.
Helt ok tågstation med det som behövs i väntan på resan, mat, kiosk o toalett samt väntsal förstås!
Mycke folk i farten som ska resa och så vidare
Synd att det inte finns något café, även om pressbyrån finns.
Finns personal som går där och är till hjälp om man behöver fråga något. Bra personal på resecentrum butik och taxi står nästan alltid där när tåg kommer. Och bussterminalen och tåg terminal är i samma byggnad och det finns rulltrappa ner till tåg och hiss men kan vara trångt med bilar när Stockholmståg kommer eller ska vidare m.m
Det går mycket tåg till Arlanda Stockholm Gävle Örebro m.m resecentrum som man kan handla lite kaffe godis m.m med trevlig personal och flera anslutnings bussar i samma byggnad och bussförbindelser till olika ställen. Nära centrum och kupolen köpcentrum och norra Backa som IKEA Elgiganten Jula m.m och ligger nära till hotel i centruml
Tråkigt med hårda träbänkar ifall man om man ska göra tågbyte eller väntar på försenade tåg, vilket är väldigt vanligt i dag.
Lite mörkt i väntsal och lite trist, men annars så har jag inte något som jag kan klaga på
Tågen kommer inte i tid. Jag åker till Stockholm och till borlänge super ofta men som nu så skulle vi va framme kl 16:00 ungefär och nu är klockan 16:40.
Comment on this business

to add Borlänge Centralstation map to your website;