facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Borlänge Modern

About

Information och bilder om aktuella utställningar och programverksamhet.

Story

BOMO - Borlänges nya konsthall

BOMO - Borlänge Modern - är en regional konsthall och mötesplats med fokus på samtida konst samt arkitektur och design. En plats för reflektion, diskussion och nya intryck om samhället i stort, livet, platsen, samtiden och framtiden. BOMO har ett fokus på barn och unga samt står på fyra ben som tillsammans ger både spets och bredd:

* Visar utställningar av nationell och internationell angelägenhet ofta i samarbete med andra institutioner, gallerier, designers, arkitekter, konstnärer och kuratorer.
* Bjuder in till delaktighet och bred programverksamhet såsom seminarier, visningar och workshops tillsammans med omkringliggande aktörer.
* Välkomnar särskilt barn och unga som besökare och medskapare i utställningar och program i samarbete med ANODA Ung Konst Dalarna.
* Visar aktuell videokonst genom VIDEOGUD - ett samarbete med Gävleborg och Uppsala län.

BOMO utgör en aktiv kraft i regionens kulturella infrastruktur, berikar och skapar idéer, sätter igång nya tankebanor, inspirerar och påvisar möjligheter.

BOMO är ett samarbete mellan kulturförvaltningen på Borlänge kommun, Landstingets kulturavdelning och Diös fastigheter.

Address: Sveatorget, 784 33 Borlänge (commune)
Phone: 0243-64219
City: Borlänge
Zip Code: 784 33


Similar places near
Borlänge konstförening Borlänge konstförening 22 meter Vi är en ideell förening för främjande av konstnärligt uttryck i Borlänge Stora Tuna ...
Konstsektionen vid SSAB i Borlänge Konstsektionen vid SSAB i Borlänge 948 meter Konstsektionen vid SSAB i Borlänge är en fritidsförening för konstintresserade anstäl...
Art by elk - Evalena Karlsson Art by elk - Evalena Karlsson 2 km Konstnär - galleri - öppen ateljé. Bildpoesi av nutidshistoria och framtidstro från B...
Galleri Svarta gran Galleri Svarta gran 2 km Mycket fint litet galleri!
Tyllsnäs Ateljé & Galleri Tyllsnäs Ateljé & Galleri 4 km Jag brinner för tre M. Det är måla, musik och massage.
Comment on this business

to add Borlänge Modern map to your website;