facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Borlänge trafikskola AB

About

Borlänge trafikskola AB föddes 2008 och utbildar på bil, risk ett och två bil, mc, risk ett och två mc, EU moped, handledare utb ( Intro kurs)

Address: Allfarvägen 61A, 784 42 Borlänge (commune)
City: Borlänge
Zip Code: 784 42



related searches: Intensivkurs körkort Dalarna, Körkort intensivkurs
Similar places near
Forssa Trafikskola AB Forssa Trafikskola AB 539 meter Väl bemötande å skickliga lärare Göran, Elias och receptionist Linda.
J:son Trafikskola J:son Trafikskola 941 meter Bra skola med bra och hjälpsam personal.
IA Trafikskola IA Trafikskola 1 km Rekomenderar verkligen inte! Chefen och alla som jobbar där står inte för det de säge...
Axa Trafikskola AB Axa Trafikskola AB 2 km värsta trafikskola som finns i Dalarna och rekomendera ingen.
Barseye Trafikskola Barseye Trafikskola 2 km Hej och Välkommen till oss Barseye Trafikskola. Vi utbildar dig utifrån Transportstyr...
YTS dalarna YTS dalarna 7 km Rekommenderar de starkt, alltid trevliga och kunniga lärare som cet va de gör och f...
Reviews
Fixat körkort tung MC idag, tack vare bra planering och stöttning av Micke! Feedback på varje övning fram till körkortet. Tack!
Ja är nöjd. Trevlig bemötande. Fick hjälp och tydliga instruktioner från båda handledare i mopedkursen, speciellt Linus... väldig pedagogisk framförallt i den praktiska delen av utbildningen. Allting gick smidigt och fick AM kortet under en månad så jag är tacksamt till Borlänge Trafikskola för det!
Övningskört mycket privat, men tog 6 mclektioner, helt klart värt pengarna! Läraren är kunnig, informerar om vad man bör justera etc i sin körning. Skapar en hög lägsta nivå på körningen, vilket gör att man blir en tryggare och säkrare förare. Detta skapade också ett lugn och en trygghet inför uppkörningen. Tack
Oerhört kunnig lärare för MC! Tack så mycket för hjälpen med körkortet Micke! Första körlektionen den sjätte april hade jag aldrig suttit på en tvåhjuling förr. 2,5 månad senare med en månads uppehåll dessutom så har jag kortet! det kan ju bara betyda att man haft en suverän lärare! Jag kan inte ge annat än 5 stjärnor :
Jag rekommenderar inte denna körskola för dig som kan tänkas behöva extra stöd för inlärning. jag som har ADHD har väldigt svårt att lära mig teoretiskt och lär mig bäst genom att få en situation uppritad och förklarad muntligt. Denna körskola erbjuder ingen muntlig teori Om Bilen, vägen, lagar och regler etc mer än riskutbildningen Som handlar om vilka risker du kan utsättas för i trafiken alkohol och droger etc för er som väljer att skriva in er här så boka inte upp er på för många körningar på samma vecka, det är du som bestämmer i vilken takt du vill köra i, boka istället in 2-4 gånger i veckan, öva hemma och boka nya lektioner när du har kläm på det som du övade med körskolan. så kommer du undan billigare. Du som läser detta och har svårigheter för inlärning ADHD, ADD, Dyslexi eller annan bokstavskombination har rätt att utföra ett muntligt teoriprov. Men eftersom denna trafikskola inte erbjuder Muntlig teori eller lär ut faser muntlig så bör du ringa runt lite med andra trafikskolor som gör detta. Det muntliga Teoriprovet ansöker/bokar du i Falun och inte i Borlänge. Observera att intyg från din läkare måste skickas med ansökan. Tack för mig.
Vid en tillbakablick på året är det inget som slår den fantastiskt roliga och svåra utmaningen att få behörighet att köra tung MC. Tack vare Mickes goda engagemang och planering av lektioner sitter jag nu här, stolt som få, med en ny bokstav på kortet - A!!!
Instämmer helt med tidigare kunders upplevelser om att skolan främst försöker pracka på dig många lektioner för att tjäna pengar. Micke som har hand om Mc utbildningen talar mycket i telefon även under lektionerna och upplevelse var att han var ointresserad. Han ville bara att man skulle ta mer lektioner för att håva in mer pengar. Under en dubbellektion på flygfältet för att öva låg och högfartsbanan blåste konerna runt p.g.a att det var billiga koner från biltema utan tyngder, vilket resulterade i att övningarna blev värdelösa men pengar till skolan blev det ju iaf. Nej, undvik denna skola! Jag rekommenderar Wallin mc i Falun.
Grymt bra handledare MC , otroligt pedagogisk och förklarar varför, inte bara säger vad man ska göra, orsak och konsekvens osv osv , tipptopp
Jag skulle boka en tid men säger han att han har ingen tid å göra på tel. Jag måste komma ditt och göra det!
Comment on this business

to add Borlänge trafikskola AB map to your website;