facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Borrbystrand Camping

Address: 2 Granhydde vägen, 276 35 Simrishamn
Phone: +46411521260
City: Simrishamn
Zip Code: 276 35



related searches: Camping Südschweden am Meer, Tobisviks Camping, Campingplatz Nähe Trelleborg, Camping Schonen Schweden, Camping Skåne, Camping Schweden Ostsee, Camping se, Borrby Schweden
Similar places near
Tobisviks Camping Tobisviks Camping 16 km 365 kr för att tälta i en slänt utan el, dessutom får inte bilen stå bredvidOcker! så...
Reviews
Supermysigt läge, 1 minut till en av Sveriges vackraste strand. Service- FANTASTISK! Trevlig personal och speciellt tack till Karl tror jag han hette som välkomnade oss, supertrevlig kille med service mind. Toaletter och dusch såg vi städades men vi kände att det inte var tillräckligt, toaletterna var inte de fräschaste men de funkade. 5 min för 5 min varmt vatten i duschen men hos herrarna strulade det och inget varmvatten kom. Wi-Fi fanns men funkade knappt när vi var vid tälten . 4/5 och kommer definitivt återvända.
Bra camping. Finns det som behövs. Men handla innan ni kommer hit. Trevlig personal.
Trevlig camping, stranden är fin dock lite mycke alger.
Inte nöjd överhuvudtaget. Platserna lutade och när vi frågade hur man skulle stå fanns inga direktiv utan fick svaret "stå som ni vill". Ingen brandsäkerhetstänk kring hur man skulle stå. Fanns en lekplats som va i stort behov av renovering. Ingen camping vi återkommer till. Finns bättre runt om Österlen. Denna campingen lever på närheten till en fin strand. Mycket besvikna!
Fin familjär camping med lekplats samt bra o fräscht servicehus. Bra utbud i butiken o serveringen. Gångavstånd till stranden.
Rätt ök, en ganska hyfsad sandstrand med ett antal resturanger. Fins dock bättre stränder inte så långt ifrån.
Jättemysigt ställe, trevlig personal och framförallt världens ljuvligaste strand. Vi kommer tillbaka
Nybakade frallor på morgonen och campingen erbjöd det vi förväntar oss. Vi kommer tillbaka.
Nja.... är väl ordet. Kändes lite ofräscht. Massa hundar i skogen på väg till badstranden, man måste betala för varmvatten och bara en varmvattenkran att ta diskvatten från. Toapapper slängt från tältare bakom vår husvagn. Åkte hit för att barnen ville bada i bassäng men det var INTE fräscht så de fick inte bada. Gammal sunkig pool. Återkommer inte.
Campingen ligger väldigt bra till för att åka om kring på Österlen och det är en fin strand. Men servicehusen är gamla och eftersatta. Dåligt städade, mögel i duschen och i diskrummet finns inte varmvatten ur varje kran, utan detta får man hämta på ett separat ställe. Har man tur finns det en balja att låna.
Comment on this business

Directions to Borrbystrand Camping with public transportation


Borrby strandbad 50 meters
322
Kyls strand 240 meters
322

to add Borrbystrand Camping map to your website;