facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Borrgårdens vandrarhem

Borrgårdens vandrarhem

About

Borrgårdens vandrarhem och Bed & breakfast

Story

Borrgården är familjeägt och drivs i privat regi sedan 2003, Borrgården är en gömd pärla i den centrala delen av Sverige i natursköna Hälsingland, Ljusdal.
Byggt på 1850-talet, Borrgården med dess historik är ett ställe som inger ro och är en förträfflig plats att vistas på under din semester.

Address: Borrvägen 78, 827 94 Ljusdal
Phone: 0651-13060
City: Ljusdal
Zip Code: 827 94


Similar places near
Unitis Vandrarhem Unitis Vandrarhem 3 km Fräscht, trevliga rum, fin gård.
Järvzoo Varghotell Järvzoo Varghotell 3 km Fantastisk och mysig djurpark! Den bästa i Sverige i min mening!
Gyllene Hästen Hotell Gyllene Hästen Hotell 4 km Bra rum, relativt bra säng, rätt dåligt med mörkerläggningen från fönster och ganska ...
Varghotellet Varghotellet 15 km En fin park, barnvagnsvänliga träramper, intressanta djur och fakta om dom.Tidpunkt f...
Björs i Nor Björs i Nor 24 km
Reviews
Jättetrevlig vistelse kändes hemtrevligt och mysigt samt att läget var otroligt fint: vi fick fel rum från början men gick att lösa jättelätt med trevlig personal, rummet vi fick låg högst upp och hade inte så bra ventilation men låg avskilt så dörren gick att ha öppen fram tills kvällen: fräscha toaletter och köket fungerade perfekt även om ett till elutag hade behövts: Rekommenderar starkt att bo på Borrgården
Helt okej boende med bra frukost, lite tråkigt dock att när allt extra var betalt frukost, sängkläder och städning så blev det ganska dyrt.Rum: 3/5
En övernattning i detta fina gamla träpatronhus från 1859.Rum: 4/5
Fantastisk miljö där ägarfamiljen jobbar aktivt som värdar/värdinnor. Mycket tillmötesgående personal. Historien tror jag intresserar fler och kanske kan belysas med guidningar eller information på annat sätt - bl a historien med själva patronhuset från 1855, ombyggnationen kring 1920 och även nutidshistorien med gården - konvalescenthem, kommunens övertagande och till synes förvirrade ägaransvar bl a planlös magasinering av interiör samt ägarfamiljens köp och utveckling av gården som hostel. Prioritera några dagar på Borrgården på din nästa semester!
Borrgården ligger fint efter älven och har en generös trädgård. Priset kontra vad man får för pengarna kändes inte riktigt i paritet. Vandrarhemsdelen är sliten och väldigt nedgången. För att få spisen att fungera måste man också sätta på ugnen, brandlarmets funktion är tveksamt, nödutgångarna mynnar ut i en röten och trasig träfunktion och på huvudbyggnaden har en av trapporna från övervåningen blockerats med en TV-antenn. Personalen var trevlig och tillmötesgående. Det är fastighetens säkerhet som oroar mig mest.
Rent och välskött vandrarhem, bra utrustning, men lite väl knöliga kuddar. Fantastisk matsal med god frukost. Vacker omgivning vid Ljusnan.
Personalen var väldigt trevliga. Allt gick smidigt och 480 för en natt, inkl frukost är riktigt billigt. Det som drar ner betyget är att armstödet på fåtöljen var fläckigt och borde ha åtgärdats.
Fantastiskt vandrarhem. Personalen är så otroligt trevliga. Vi kom med hela släkten och besökte vandrarhemmet under långhelgen och alla är så himla nöjda med allt! Vi kom också med en katt och en hund. Inga som helst problem. Nedervåningen är husdjursvänlig. Rummen är rymliga och rena. Sängarna är mycket bekväma. Finns två kök med alla redskap att låna. Toaletterna rena och fina. Bra vattentryck i duschen. Inte alls lyhört enligt mig. En eloge till Åsa som jobbar på Borgården!
Lugn atmosfär och vackert beläget vid Ljusnan. 100 m promenad till fiske. Fiskekort löses enkelt online, vilket personalen kan hjälpa till med. Frukostbuffen är tillval och är omtalad. Moderata priser och absolut prisvärt.
Mycket trevlig atmosfär. Lugnt. God frukost. Mycket trevligt bemötande. Rum där hund är tillåtna finns.
Comment on this business

Directions to Borrgårdens vandrarhem with public transportation


Ljusdal Forsnäsetvägen 140 meters
82
Ljusdal Borrvägen 290 meters
82

to add Borrgårdens vandrarhem map to your website;