facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Borum fritidsanläggning

Borum fritidsanläggning

About

Borum Fritidsanläggning. Stugor och vandrarhem på Gotland, nära havet, naturen och solnedgången. Bulhus Fritid AB - Bygger bulhus av gotländsk ek.

Address: Snorderstrand Sproge, 623 43 Havdhem
City: Havdhem
Zip Code: 623 43



related searches: Borum fritidsanläggning age, Borum minigolf
Reviews
Trevligt ställe, som har byggts om en aning med större terrass. Maten smakade helt okej. Det finns en del att välja på som hamburgare, kyckling och lövbit. Dock tog det väldigt lång tid att få maten. Man kan spela minigolf och pingis där. Godis och glass finns.
Här är en liten mysig resturang ,där hemkänslan finns ,med god mat och super trevlig personal ,här serveras det lite goda drycker till maten o efter maten, om orkar vill säga , då beställer man in gott kaffe som det serveras en jätte god saffrans pannkaka med bjönbärs sylt o grädde . Ett härlig ställe som jag rekomenderar varmt .
Vi har varken ätit här eller hyrt stuga så det kan jag inte recensera. Men om jag ska betygsätta minigolfen endast så var det ingen höjdare. Risiga banor och det stank avlopp på minigolfområdet
Riktigt goda hamburgare och saffranspannkaka. Minigolfen var inte i bra skick men gick att spela på.
Vacker omgivning,ett super sött bulhus, med smakfull inredning. Trevlig personal som är väl tillmötesgående på alla sätt o vis.
Lite behov av uppdatering. Men väldigt bra läge och ganska charmigt i sin enkelhet.
God mat lövbiff till bra pris.saffranspannkakan God smakar precis som den ska smaka trevlig personal bra service perfekt lugnt ställe .
Bästa maten hittills av alla ställen från topp till tå.
Ställe att koppla av på. Enkel mat, minigolf, gräsytor och t o m öl & vin.
Ruskigt god burgare o pommes för de billiga priset.
Comment on this business

to add Borum fritidsanläggning map to your website;