facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bosses Grill

Bosses Grill

About

Bosses Grill i Kil - Mat som gör dig lycklig.

Vi serverar Kils godaste hamburgare och hemlagad husmanskost vardagar mellan kl. 11:00-14:00.

Address: Ö:a torggatan 3, 665 30 Kil, Sweden
Phone: 055440450
City: Kil
Zip Code: 665 30



related searches:
Similar places near
Bosses Grill i Kil Bosses Grill i Kil 21 meter Riktigt goda burgare och stripsen är kanon, rejält friterade. Finns även dagens, husm...
Reviews
Maten här är mycket bra.Mat: 5/5
Beställde en vanlig Margarita. 100 kronor för en liten, bränd pizza. Va i helvete
Var nog något av det värsta jag smakat i mosvägMat: 2/5
Hamburgertallrik med mos/ strips: God smak på hamburgare och rikligt med tillbehör. Moset var väldigt stabbigt och kompakt men smaken var ok. Prisnivå var hög på rätter och tillbehör tyckte jag. Fräsch lokal och trevlig personal. Ger godkänt i betyg. Ett luftigare mos så lägger jag till en stjärna.... Personligen vill jag inte ha färsk gurka i hamburgaren utan inlagd.
Lite väl salt mat men otroligt snabbMat: 2/5
En trevlig upplevelse och ett trevligt samtal med personalen. En smarrig burgare, vällagad och smakrik, inte alls dumt. Ett härligt alternativ till alla pizzerior och thai. Väl städat och snyggt, ren toalett och inbjudande. Bra utbud och vettiga priser.
Gött mos. Bosses grill är bra, har förvånansvärt många alternativ, även för vegetarianer. All mat jag testat hittills har varit mycket bra. Dom är kända för sitt goda mos.
Förjävla otrevlig och dålig personal, råkade få ögonkontakt med han i 2 sekunder och han blev jätte arg och slänger ut mig. Rekomenderar Grillhuset i kil god mat och bra personal. ÅK ALDRIG TILL BOSSES GRILL
Riktigt goda burgare och stripsen är kanon, rejält friterade. Finns även dagens, husmanskost, om man vill ha det på vardagar.
Okej snabbmat men inget mer. Därför ett medelbetyg. Förr var moset outstanding men tyvärr nya ägare och inget utstickande mot ett helt vanligt Sibylla.
Comment on this business

to add Bosses Grill map to your website;