facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bossings Fritidscenter

Bossings Fritidscenter

About

Vi säljer dina nya campingfordon från Adria, Kabe och Pilote.

Vi säljer även begagnade campingfordon från alla märken.

Story

Bossings Fritidscenter i Linköping – allt för det mobila livet under samma tak
Det mobila livet ska vara fritt, enkelt och bekvämt. Då ska även vägen dit vara enkel, tycker vi på Bossings Fritidscenter i Linköping.

Därför har vi samlat allt du behöver under ett och samma tak:

• Nyförsäljning av husvagnar, husbilar och tillbehör
• Försäljning av begagnade
husvagnar och husbilar
• Verkstad för personbilar, husbilar
• Bodelsverkstad för husbilar & husvagnar
• Rekonditionerings- och tvätthall
• Gratis quick stop för våra kunder

Lägg därtill några begrepp som är mycket viktiga för oss på Bossings Fritidscenter:

• Rättframt och ärligt kundbemötande
• Professionalitet och seriositet i varje del av vår verksamhet
• En servicevilja som följer dig och din husbil eller husvagn under alla år

På Bossings Fritidscenter har vi frågat oss hur vi själva vill bli bemötta, för att inte bara vara kund en gång, utan för att vi ska vilja komma tillbaka även nästa och nästnästa gång. Vi tror vi är på rätt väg, för sådana kunder får vi allt fler, från sydliga Ystad till nordnorska Kirkenes!

Vår företagshistoria sträcker sig mer än 30 år tillbaka i tiden. Ursprungligen som Bo "Bossing" Karlssons trånga enmansverkstad i ett mörkt garage i centrala Linköping. Sedan ett antal år tillbaka i stadsdelen Hackefors, strax sydöst om Linköping, med lite fler än 25 medarbetare.

Välkommen till Bossings Fritidscenter i Linköping – allt för det mobila livet under ett och samma tak!



"Forsbergs Fritidscenter FD BossingsBilserviceFörsäljning av husbilar, husvagnar och tillbehör. Service och bilverkstad för Husbilar och Personbilar i Linköping Vi har lång erfarenhet, en modern verkstad och kunnig personal. Välkommen!"
Address: Jägarvallsvägen 7, 584 22 Linköping
Phone: 013362090
City: Linköping
Zip Code: 584 22



related searches:
Reviews
bra service efter ett haveri med husbilen.
Här kan du njuta av tiden du väntar faktiskt om du får göra det ,kaffe maskin, fotboll bord, mycket att se å titta på, ren toa ,trevlig personal som jobbar å stor ställe med 2 våningar. Rekommenderar ju.
Frugan och jag stressade iväg till Linköping för att titta på en beg. husbil. Kom 20 min innan stängning. Tyvärr visade det sig att husbilen inte levde upp till våra förväntningar. Henrik Mård visade oss då flera husbilar i vår prisklass. Vi satt och diskuterade en stund, men bestämde oss för att behålla den bil vi har. Nu hade klockan passerat stängning. Jag frågade då om det var ok att kolla på några nya husbilar, trots att de stängt. Det var helt ok. "Ta den tid ni behöver" sa Henrik. Han visste att vi varken skulle köpa en ny eller beg. husbil, men lät oss ändå titta i lugn och ro. Det kallar jag bra service. Om vi ska byta bil kommer vi vända oss till Forsbergs Fritidscenter. Tack för titten/Anders
Satt i kö 1 timme och som nr 1 en halvtimme men ingen behagade att svara.
Mycket bra service, trevlig personal och duktiga tekniker. Vi hade problem med ett nytt batteri som byttes ut omedelbart, så vi kunde åka på semester nästa dag.
Förmodligen en av Sveriges bästa verkstäder. Råkade ut för ett litet missöde under besöket som krävde ett återbesök. Allt sköttes på ett kundvänligt och proffsigt sätt. En verkstad jag kan rekommendera till alla husbilsägare och övriga. Tommy Dyrsten
,,,,, mycke bra bemötande, bra personal, tar sej tid å prata/visa/svara , fixar dä som ska fixas ......
Trevligt och hjälpsam personal
Dom är jäkligt bra på att fixa till växellådor i husbilar ! Blev som ny
Personalen bakom kassorna inte hjälpsamma för 5 öre Har nu varit här 2 gånger på 2 månader och försökt köpa reservdelar men får alltid till svar skicka ett mail med bild på delen du vill ha,så får vi se om vi kan få fram den,trots att jag har haft med delen... Jag kommer inte åka dit en 3:e gång
Comment on this business

Directions to Bossings Fritidscenter with public transportation


Tingsvägen 90 meters
241
250
26
Djursjukhuset 200 meters
241
250
26

to add Bossings Fritidscenter map to your website;