facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bostaden Umeå

Bostaden Umeå

About

Bostaden är idag Umeås största aktör på hyresmarknaden och hyr ut studentbostäder, hyreslägenheter och lokaler.

Story

Vi arbetar långsiktigt med smarta, hållbara lösningar – socialt, ekonomiskt och ekologiskt!

Vi är idag Umeås största aktör på hyresmarknaden och hyr ut både studentbostäder, vanliga hyreslägenheter och lokaler.

För oss är det viktigt att våra hyresgäster känner sig trygga, får professionell service och ett boende med omtanke om miljön. Vårt långsiktigt hållbara byggande och professionella förvaltning ska ge det bästa boendealternativet i Umeå kommun - socialt, ekonomiskt och ekologiskt!

Stolthet, trygghet och gemenskap
Bostadens kärnvärden utgår från alla människors lika värde och våra viktigaste värdeord är öppenhet, omtanke och affärsmässighet. Hos oss ska både hyresgäster och medarbetare känna stolthet, trygghet och gemenskap, och vi menar att en mångfald av olikheter stimulerar positiv utveckling. Bostaden medverkar även till att förstärka Umeå som en attraktiv plats för tillväxt, genom att både förvalta befintliga fastigheter på ett bra sätt och bygga nya, goda boendemiljöer.

Miljön i fokus
I juni 2008 sjösatte vi vårt stora miljöprojekt – som går under namnet Miljöfokus 2016. Det är ett roligt, tufft och mycket konkret arbete för en bättre framtid! I projektet genomför vi förbättringar inom områdena energiförbrukning, sophantering, byggande och material, transporter samt kunskap och engagemang. Dessa delprojekt samlas till en helhet som minskar vår belastning på miljön.
Vår verksamhet ska bygga på ett kretsloppstänkande. Miljömedvetandet bland anställda och våra kunder ska öka genom kompetensutveckling, kunskapsspridning och delaktighet. Till våra leverantörer ställs tydliga krav på miljöanpassningar.

Impressum

Kommentarer eller inlägg kommer att tas bort om de
- är kränkande eller använder ett fult språk
- namnger eller pekar ut någon hyresgäst eller medarbetare
- uppmanar till brott eller agerande som strider mot svensk lag
- rör etnisk tillhörighet, kön, sexuell läggning, politisk eller religiös tillhörighet
- är rasistiska, främlingsfientliga eller sexistiska
- innehåller kommersiella budskap eller marknadsföring, erbjudanden om pengar eller gåvor
- innehåller upphovsrättsligt skyddat material som du själv inte har skapat eller har rättigheterna till
- innehåller hot, trakasserier, skvaller eller kan uppfattas som angrepp, på vår personal och/eller andra medmänniskor
- den som skrivit utger sig för att vara någon annan existerande person

Den som bryter mot reglerna kommer att bli blockerad från vår Facebooksida.

Om du som besökare anser att ett inlägg eller en kommentar är kränkande kan du skicka ett privat meddelande till oss eller e-post till [email protected]



"Vi arbetar långsiktigt med smarta, hållbara lösningar – socialt, ekonomiskt och ekologiskt!Vi är idag Umeås största aktör på hyresmarknaden och hyr ut både studentbostäder, vanliga hyreslägenheter och lokaler.För oss är det viktigt att våra hyresgäster känner sig trygga, får professionell service och ett boende med omtanke om miljön. Vårt långsiktigt hållbara byggande och professionella förvaltning ska ge det bästa boendealternativet i Umeå kommun - socialt, ekonomiskt och ekologiskt!Vår verksamhet ska bygga på ett kretsloppstänkande. Miljömedvetandet bland anställda och våra kunder ska öka genom kompetensutveckling, kunskapsspridning och delaktighet. Till våra leverantörer ställs tydliga krav på miljöanpassningar."
Address: Östra kyrkogatan 2, 903 30 Umeå
Phone: 090-17 75 00
es.aemu.nedatsob@noitakinummok
City: Umeå
Zip Code: 903 30



related searches: bostaden umeå lediga lägenheter, bostaden umeå kontakt, bostaden umeå login, bostadskö umeå, bostaden umeå logga in, bostaden sweden, lerstenen umeå, rikshem umeå
Similar places near
AB Bostaden AB Bostaden 10 meter Bostaden är bra .men skall se över sin personal så dom bemöter sina kunder med respek...
Fastighetsbyrån Fastighetsbyrån 401 meter Fastighetsbyrån är Sveriges ledande mäklarkedja och har funnits här i Umeå sedan 197...
Ordenshuset Umeå Ordenshuset Umeå 691 meter Mysigaste danslokalen jag varit i på länge.
Ecoclime Ecoclime 2 km Vi har en världsunik teknik för att styra klimatet inomhus. En lösning med siktet på ...
Brf Mariehöjd 1 Brf Mariehöjd 1 3 km Umeås bästa bostadsrättsförening.
Umeå Logistikpark AB Umeå Logistikpark AB 4 km Bra läge på fastigheten, fia lägenheter.
Oktopal OBM i Norrland Oktopal OBM i Norrland 4 km Oktopal AB OBM i Norrland – vi är experter på hus. Hos oss beställer du bland annat ö...
Palace Sillviko Palace Sillviko 11 km En liten och mysig pittoresk stuga, med skogen och havet som grannar.
Nordellsro Nordellsro 14 km
Bågvägen 7 Bågvägen 7 15 km
Mariagården Mariagården 17 km En trevlig miljö och ett ställe som verkligen jobbar utifrån människan och dess behov...
Rävskär Transformatorstation Rävskär Transformatorstation 35 km Byggnaden är en f.d. transformatorstation som försåg Norrbyskärs sågverk med el. En l...
Reviews
Jag trivdes relativt okej med korridors rummet men problem vid inflytt och utflytt ledde till detta dåliga betyg. Blev debiterad på saker jag inte hade orsakat. När jag flyttade in var inte ventilationen eller badrummet rengjort vilket inte åtgärdades vid inflytt. Lämnade det renare än när jag kom vid senare utflytt. Men det var ändå inte rent nog när jag flyttade ut? Hycklare som ändrar krav för att debitera än. Klagade även på att brevlådan och andra saker var sönder. De fixar inte problematiken tills jag flyttar ut och sedan försöker de debitera mig på skadorna som jag märkte när jag flyttade in och rapporterade? Riktigt dålig stil och rejäla bedragare! Sök er absolut inte hit för boende och Umeå kommun behöver bygga om denna institution från grunden.
Hotar dig tills du säger upp ett existerande avtal. Du får sedan hyra om samma objekt, men med 300% högre hyra!
Tack vare chockhöjning för parkeringsplatser så har jag tappat förtroendet för Bostaden. Ni bryr er inte om era hyresgäster. Hur ska vi ha råd att bo kvar?
Här arbetar projektchefer med ombyggnadsprojekt som inte tar ansvar eller värdesätter sina hyresgäster. De värdesätter inte integritet eller har förståelse för att om de är uppdragsgivare i ett renoveringsprojekt måste de stå för de saker som förstörs av företagen de anställer. Mina grejer blev bokstavligen krossade och det gjordes en öppning av mitt förråd helt utan mitt godkännande samt att man borrade in i väggen och förstörde mina saker. Projektledare lovar ersättning för allt som förstörts och den tid jag själv fick lägga på saneringen av det företaget i fråga Swoosh förstört i mitt förråd - detta tog 4 månader, sedan gick projektledaren på semester trots att ärendet inte var löst, hade ingen kontakt med mig och jag stod utan ersättning för sakerna och tiden jag lagt ner. Snacka om ansvarslöshet och avsaknad av sunt förnuft. Projektledaren svarar heller inte på mejlkontakt eller telefon trots att vi avtalat tid. Otroligt omänskligt och slappt hanterat. Önskar ingen detta dåliga bemötande av ett så stort bolag som Bostaden som borde veta hur man tar hand om sina hyresgäster vid det här laget. Kvartersvärden gav mig heller ingen information och höll sig undan under hela konflikten. Jag fick kontakta honom och ifrågasätta vad som skett i mitt förråd. Mina privata ägodelar lyftes ut ur mitt förråd när jag inte var hemma och ställdes ute i lägenhetskorridorerna, fritt för vem som helst utifrån att plocka för sig. Sedan flyttades det över till en elcentral och stod där i en månad tillsammans med annat brandfarligt material. Detta också gentemot min vilja. Detta var en händelse som tog både tid, pengar, privata ägodelar som inte gick att ersätta samt energi efter att ha jagat denna kvinnliga projektledare i tid och otid under fyra månader då hon inte kunde ta ansvar i sitt jobb. Vedervärdig service och otroligt dåligt skött.
Tvingar illegalt människor att säga upp kontrakt, för att kunna chockhöja hyran med 300%.
Bra utbud av hyreslägenheter, men på tok för höga hyror! - hyrorna höjs gång på gång, år efter år i gamla hyreshus fast ingenting görs / har gjorts! - vi som hyr i de äldre hyreshusen drabbas avsevärt pga alla dessa nybyggen!
TVINGAR dig säga upp avtal, så att de kan chockhöja avgifterna med 300%
Bostaden är Umeå kommuns största bostadsförmedling av hyreslägenheter. Jag upplever att de oftast alltid finns den info jag behöver på hemsidan.
Man får inte försvara sig om man bor hos dem. Grejer blir stöld men får inte fråga tillbaka. Annars blir man utslängd. Bra service.
Ringde ang parkeringsplats. Kunnig personal men det som gäller på hemsidan o. Parkeringsplatser verkar inte stämma. Man kan i nuläget inte hyra på andra områden än sitt eget. De har för högt tryck säger de.
Comment on this business

to add Bostaden Umeå map to your website;